Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

UWV doelgroepregister


Als er een nieuwe werknemer in dienst komt, checkt Acture Subsidies Pro automatisch of deze werknemer in het UWV doelgroepregister staat. Is dat het geval? Dan houdt dit namelijk in dat de werkgever voor deze werknemer recht heeft op de subsidie LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden.

Automatische scan UWV doelgroepregister 

Acture Subsidies Pro scant 15 dagen na indiensttreding van de werknemer automatisch of deze in het UWV doelgroepregister staat. Als dat zo is, heeft de werkgever voor deze werknemer recht op de subsidie LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden. De gebruiker van Acture Subsidies Pro krijgt hier vervolgens een notificatie van. Acture Subsidies Pro scant echter alleen de nieuwe werknemers op het doelgroepregister automatisch. Hoe werkt dat met mensen die meer dan 3 maanden geleden in dienst kwamen? Om erachter te komen of zij in het doelgroepregister staan, kun je de optie ‘verversen’ gebruiken. Klik voor meer informatie over verversen. 

Daarnaast is het belangrijk dat je nóg iets weet. Namelijk dat Acture Subsidies Pro alleen controleert of werknemers in het doelgroepregister staan als de betreffende cliënt op actief staat. En als die gekoppeld is aan een contactpersoon. Klik hier voor meer informatie over inactieve cliënten en cliënten zonder contactpersoon

Werknemer staat in het doelgroepregister, wat nu?

Ziet het systeem dat de nieuwe werknemer in het doelgroepregister staat? Als gebruiker van MijnSubsidie Pro moet je de subsidie dan nog aanvragen via het LKV-aanvraagsysteem in het dashboard. Klik hier voor meer informatie over dit aanvraagsysteem. Heb je de subsidie LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden aangevraagd? En is de aanvraag goedgekeurd? Dan heeft de werkgever recht op een bedrag van €1,01 per verloond uur. Verder geldt voor de subsidie LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden een maximaal bedrag van €2.000 per kalenderjaar en een maximale duur van 3 jaar.

Aanvullende subsidiescan 

De automatische scan op het UWV doelgroepregister controleert maar op 1 regeling; LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden. Wil je controleren of de werknemer ook in aanmerking komt voor andere regelingen? Maak via Acture Subsidies Pro dan gebruik van een extra subsidiescan door middel van een vragenlijst. Deze vragenlijst gaat per e-mail naar de werknemer of de cliënt. En dient of werknemer vult die in. Klik voor meer informatie over de subsidiescan. 

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

De vragenlijst

Een aantal weken nadat een medewerker in dienst komt, gaat er automatisch een e-mail met een vragenlijst naar jouw cliënt of werknemer. In deze vragenlijst staan een aantal vragen voor de nieuwe werknemer.  Via de antwoorden op de vragen bekijkt de software of er eventueel een subsidie is. 
De subsidiescan

Wat houden de eindpagina’s in?

Vulde de werknemer de subsidiescan in? Verwijs deze medewerker naar wens dan naar een eindpagina. Deze eindpagina pas je naar jouw eigen voorkeuren aan.