Cliënten zonder contactpersoon

In MijnSubsidie Pro is het belangrijk dat alle cliënten een contactpersoon hebben. Wanneer de contactpersoon ontbreekt, kan MijnSubsidie de cliënt namelijk niet meenemen in de subsidiescan. Daarnaast kan het systeem geen mails naar de cliënt versturen.

Werking

In het midden van het dashboard zijn de cliënten zonder contactpersoon te vinden. Als cliënten geen contactpersoon hebben, kan MijnSubsidie Pro deze cliënten geen mails sturen, en wordt er niet actief gezocht naar subsidiekansen bij de cliënt. Door op op het kopje ‘cliënten zonder contactpersoon’ te klikken, wordt de lijst met alle cliënten zonder contactpersoon weergegeven. Je kunt een contactpersoon toevoegen door op de cliënt te klikken. Er verschijnt dan een scherm waar de contactgegevens ingevoerd kunnen worden.

Meerdere contactpersonen tegelijkertijd toevoegen

Het is ook mogelijk om meerdere contactpersonen tegelijk in te voeren. Dit kan door in het menu links op ‘cliënten’ te klikken. Er verschijnt dan een lijst met alle cliënten. Links bovenin het scherm is de knop ‘contactpersonen’ te vinden. Er opent dan een scherm waar verschillende excel-sjablonen te downloaden zijn:

1. Excel-sjabloon voor contactloze cliënten

Hierin kunnen de contactgegevens van de cliënten zonder contactpersoon ingevuld worden.

2. Excel-sjabloon voor alle cliënten

Hierin kunnen de contactgegevens van alle cliënten ingevuld worden.

3. Gevuld Excel-sjabloon voor alle cliënten

Hierin worden de contactgegevens van alle cliënten die in het systeem staan weergegeven.

De contactgegevens kunnen vanuit je salarisadministratie of CRM-systeem geëxporteerd worden en aan het Excel-sjabloon worden toegevoegd. Als alle contactgegevens ingevuld zijn, kan het Excel-bestand in MijnSubsidie Pro geupload worden.

Language

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Dashboard