Tarieven werkgevers

Wat kost het?

Een helder en transparant kostenplaatje werkt voor iedereen het prettigst.

Mijnsubsidie Smart

25%

No Cure No Pay

  • Aansluitkosten €795,-
  • Betaal alleen voor resultaat
  • Experts aan het werk
  • Vaste procedure voor alle medewerkers
  • 100% zekerheid

Plan een demo
Alle mogelijke subsidies benutten

Kunnen we je helpen?

Hoe wil jij het subsidiebeheer beter organiseren? Ben je graag zeker van je zaak? Met de software van MijnSubsidie worden alle subsidies gesignaleerd, gecontroleerd en aangevraagd. Laat het maar over aan de experts van MijnSubsidie.

Betaal voor resultaat

MijnSubsidie Smart

Wil je de loonsubsidies goed geregeld hebben maar alleen betalen bij succes? Wij signaleren, controleren en vragen aan. Alleen bij een succesvol traject rekenen wij 30% van de uitgekeerde subsidie.

Welk loonpakket koppelt met MijnSubsidie?

MijnSubsidie koppelt meer zeer veel pakketten, maar niet met alle. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Wanneer moet ik MijnSubsidie betalen?

Wij rekenen €795,- voor de installatie. Bij de installatie maken wij een koppeling met jouw salarispakket. Wanneer de subsidie is goedgekeurd facturen wij de afgesproken fee. Is een subsidie al bij jou bekend bij de indiensttreding, meld dit tijdig bij ons zodat wij de gevonden niet meenemen in de facturatie. Uiteraard voeren wij wel het hele subsidie aanvraagproces voor deze medewerker uit. Kosteloos.

Kost het mij tijd?

Op het gebied van de personeelssubsidies nemen wij jou al het werk uit handen. Aan het begin moet er een koppeling gemaakt worden met het salarispakket. De nieuwe werknemer vult de subsidiescan in. Gaan wij de subsidie aanvragen voor een medewerker? Dan hebben we alleen een handtekening van de werknemer nodig, waarmee hij/zij ons machtigt om de subsidie aan te vragen.

Welke subsidies worden er gecontroleerd?

Wij zijn gespecialiseerd in loonsubsidies. Onze experts weten dan ook alles over loonsubsidies en maken handig gebruik van de zelf ontwikkelde software. Hierdoor worden alle mogelijke kansen tijdig gesignaleerd en op tijd benut.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!