Security

Veiligheid voorop: MijnSubsidie Security

1. Algemeen

Alle (persoons)gegevens die MijnSubsidie over jou en je klanten verzamelt, gebruiken we alleen voor ons werk: subsidies opsporen en factureren. Natuurlijk beschermen we die gegevens tot het maximum, zodat ze ook echt veilig bij ons zijn. Dat doen we in ons op en top beveiligde datacenter. Gegevens delen we alleen volgens de EU Data Protection Act: niet herleidbaar tot persoonsniveau.

Privacywet /AVG/GDPR

Met alle gegevens in onze sofware gaan we om alsof het om onze persoonlijke pincode gaat. Dus we zijn er zuinig op en houden de informatie onder ons. Gegevens verwerken we alleen volgens de privacywet AVG/GDPR. Als je onze sofware gebruikt, ga je akkoord dat we op deze manier werken. Dat lees je ook in ons privacybeleid.

Zo gaan we verder om met data & lekken
 • Samenwerking met anderen – Partijen waar we mee werken en die toegang hebben tot persoonlijke gegevens, tekenen onze verwerkersovereenkomst. Daarin staan goede afspraken over wat ze (niet) mogen. En wat ze moeten doen als er toch iets misgaat.
 • Datalek: Gaat er iets mis met de beveiliging, dan hebben we een draaiboek. Dit geeft handvatten voor wie we hierover wanneer informeren. Dat geeft zekerheid en duidelijkheid.
 • Onze verantwoordelijkheid: Download onze verantwoordelijkheid (responsible disclosure policy)

2. Servers

Alles wat we doen, loopt via servers. Die servers hebben de beste kwaliteit en veiligheid. Dat bewijzen de volgende certificaten:

 • ISO 27001:2013 (afgegeven door DNV)
 • ISO 20000:2011 (Afgegeven door DNV)
 • NEN 7510-01:2017 (Afgegeven door DNV)
Locatie

Ingewikkelde opslag in het buitenland? Niet bij ons. Alle gegevens die we hebben, slaan we op servers in Nederland op. Ze vallen dus ook onder de Nederlandse wetgeving. Wel zo’n veilig idee.

Fysieke beveiliging

Camera’s en persoonlijke beveiligers bewaken dag en nacht jouw gegevens en die van je klanten op onze servers (24/7 x 365). Inbraakdetectie en alarm maken de beveiliging nog sterker. En wie het gebouw met de servers in wil, krijgt alleen toegang via beveiligde poorten, een speciale toegangspas én als zijn of haar naam op een lijst staat voor toegangsakkoord.

Toegang tot onze software
 • Dubbele controle op identiteit (Two factor authenticatie)
 • Versleuteld versturen van gegevens via SSL Encryptie
 • Meest moderne virusscans om elk softwareaanval meteen onklaar te maken
 • Ongewenste indringers houden we digitaal gezien buiten dankzij de beste firewall
 • Doorlopend controleert Trust Guard ons systeem op alle in- en uitgaande data. Wijkt er iets af? Zijn er zwakke punten? Krijgen hackers misschien kans? Dan grijpen we direct in.

3. Mensen & regels

Medewerkers

Al onze medewerkers tekenden voor geheimhouding. Verder hebben ze allemaal een verklaring van goed gedrag (VOG). Ook volgen onze medewerkers regelmatig intern trainingen om stil te staan bij het onderwerp privacy.

Wetten & regels

Verder geldt voor ons en onze servers dat we alle wetten en regels precies naleven.

Alles voor gegevensveiligheid

Zoals je ziet, doen we er echt alles aan om de gegevens van jou en je klanten goed te beschermen. En om anders de gevolgen zo klein mogelijk te houden. Met deze informatie/pagina laat je dus aan je klanten zien dat je werkt met een partner die bijzonder goed omspringt met digitale veiligheid. En die daarin zelfs verder gaat dan de meeste organisaties.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!