SROI

geautomatiseerd succes

SROI: Meten is weten

Bij grote projecten bestaat de verplichting om een bepaald percentage van de opdrachtsom te besteden aan de inzet van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social Return On Investment. Hoe krijg je snel in beeld wie er binnen het project tot deze doelgroep behoort? De software van MijnSubsidie biedt dé oplossing.

Doelgroep SROI

MijnSubsidie software brengt direct in kaart wie van de werknemers binnen de doelgroep valt en meetelt voor de SROI.

 

Subsidiekansen

Naast dat de medewerker in de doelgroep meetelt voor de SROI, wordt tevens de subsidie aangevraagd.

Inzichtelijk overzicht

Het systeem werkt vol automatisch, kan op ieder moment geraadpleegd worden en geeft een volledig inzicht in de stand van zaken.

news!

Subsidiejournaal

Adviseren, ondersteunen en vooral veel werk uit handen nemen. Dat is MijnSubsidie. Bekijk hoe we de Loonkostenvoordelen managen voor zowel werkgevers, accountants, salarisverwerkers, opdrachtgevers als (onder)aannemers.

Bedragen kunnen oplopen tot per stuk

Hoe houd jij het allemaal bij?

Het systeem werkt voor jou

De opgelegde SROI verplichting en verantwoordelijkheid kan een behoorlijke last zijn voor jou als (onder) aannemer of opdrachtgever. Met de software van MijnSubsidie biedt de oplossing, direct inzichtelijk wat de stand van zaken is, helder en overzichtelijk in een online omgeving. Met als kers op de taart: ook de subsidies worden direct door MijnSubsidie aangevraagd.

Quick analyse

Meld je aan voor een analyse van alle medewerkers binnen een project. De analyse is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Smart Service

Overzichtelijk, zonder enige inspanning wordt subsidiescan naar de (nieuwe) werknemers verzonden. Smart.

Experts aan het werk

Met jarenlange ervaring op het gebied loonsubsidies gaat MijnSubsidie voor je aan het werk. Zorgeloos uitbesteden.

De gratis loonbelastingcheck

Quick analyse

SROI verplichting

Wil jij snel inzichtelijk hebben wie binnen het project onder de doelgroep banenafspraak valt? De software van MijnSubsidie maakt dit mogelijk. Aanvullende informatie over de quick analyse, onze smart service en de manier waarop wij werken vind je hiernaast.

 

Quick analyse

Om een analyse te maken, hebben we een bestand nodig met kerngegevens van de werknemers binnen het project. Deze gegevens voeren we in ons systeem in en analyseren de de uitkomsten. Niet alle regelingen worden in deze analyse meegenomen, vandaar ook de toevoeging “Quick”. We controleren jouw personeelsbestand op vermeldingen in het doelgroepregister en dit resulteert in een rapport voor jou. Direct starten met een uitvoerige analyse en overname van het volledige subsidiemanagement is uiteraard ook mogelijk.

Wil je hier meer informatie over ontvangen over onze Smart Service stuur dan een mail naar: info@acturesubsidies.nl

Voor wie

Ben jij die (onder)aannemer, opdrachtgever ….. 

… die duidelijk kan aantonen welke medewerkers er binnen de doelgroep vallen?
… zich hiermee onderscheidt van de andere onderaannemers?
… maatschappelijk verantwoordelijk werkt? 
… graag gebruik maakt van de expertise van MijnSubsidie? 
… en ook nog een subsidie ontvangt voor de medewerkers? 

 Maak vandaag nog een afspraak met ons! 

De kosten Quick analyse

Wil je deelnemen aan de Quick analyse en ervaren hoe wij werken, meld je dan aan op deze pagina. Goed om te weten: Voor jou is er nagenoeg geen inspanning vereist. Je levert de basisgegevens aan en het rapport ontvang je binnen 2 weken. Vervolgens bespreken we samen de resultaten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Heb je een goed beeld gekregen van onze werkwijze, ben je blij met het resultaat en smaakt het naar meer… dan gaan we met elkaar om tafel om de voorwaarden te bespreken. Projectwerk is maatwerk.

Experts aan het werk

Met een goed gevulde rugzak aan ervaring op het gebied van LKV management, weten wij heel goed welke wegen we moeten bewandelen. De behoefte van veel accountants,  salarisverwerkers, opdrachtgevers, onderaannemers en werkgevers om zelf niet met loonsubsidies bezig te zijn is zeer groot. Het is en blijft voor velen iets waar men liever geen tijd aan besteedt. Je moet er boven op zitten, het verreist veel kennis van de wetgeving en is een echte tijdrover. Kortom laat de experts dit werk doen, want je ervaart direct minder stress, maar ook meer zekerheid.

Wie zijn wij

Wij zijn een adviesbureau op het gebied van personeelssubsidies dat is opgericht in 2013. Om subsidies te signaleren en tijdig aan te vragen hebben wij een softwareprogramma ontwikkeld dat eenvoudig koppelt met salarispakketten. Accountants, salarisverwerkers, werkgevers en wijzelf werken met dit systeem. Meer informatie over onze producten vind je op mijnsubsidie.com

Voor iedereen

Onze klanten

Veel accountants en loonadministrateurs maken al jaren succesvol gebruik van onze software en service en zijn zeker van het feit dat zij geen subsidie voor hun klanten missen. Een super service voor de klant en hiermee voldoen zij volledig aan hun zorgplicht.“In totaal werken we nu voor meer dan 70.000 werkgevers.”

Gratis Quick Analyse

Neem deel aan de analyse en meld je vandaag nog aan.