Over ons

Over Acture Subsidies

Laat subsidies lonen

De subsidiewereld een stuk eenvoudiger maken, dat doen wij voor accountants, loonadviseurs en werkgevers. Zij maken dan ook al jaren gretig gebruik van onze software en benutten de maximaal haalbare subsidiemogelijkheid. Wetende dat subsidies kunnen oplopen tot wel 18.000 euro per werknemer.

Visie

Een slimme keuze

Alle loonsubsidies en regelingen bijhouden is een onmogelijke opgave. Het invullen van een formulier voor een subsidieaanvraag neemt gemiddeld zo’n twee uur in beslag. Het proces is tijdrovend zonder te weten of de aanvraag überhaupt wordt gehonoreerd. Wij hebben gemerkt dat door werkdruk en de continue wijziging in het subsidielandschap, subsidies vaak een lage prioriteit hebben. Dit terwijl het om aanzienlijke bedragen gaat die voor ondernemingen beschikbaar zijn gesteld. Vanuit dit punt zijn wij vertrokken en hebben geautomatiseerde software ontwikkeld die het gehele proces een stuk eenvoudiger en aantrekkelijker maakt.

Bij de ontwikkeling van de software hebben wij nauw samengewerkt met grote accountants en loonadviseurs. Door de behoefte goed in kaart te brengen en kennis te delen is met deze samenwerking een zeer gebruiksvriendelijk, uniek en pro-actief softwarepakket ontwikkeld.

Acture Subsidies kun je kennen van:

     

Acture Subsidies werkt voor meer dan 100 salarisverwerkers

Enkele van onze partners


Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!