Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

People & Payment

‘Service aan gezamenlijke klant’


Klant Sinds 2019
MijnSubsidie SMART

Klanten van People & Payment vroegen niet om loonsubsidies. Toch biedt het bedrijf nu wel controles op dit gebied. Hoe zit dat? “Veel bedrijven weten simpelweg niet dat er veel subsidiemogelijkheden zijn”, vertelt eigenaar Roy Hulst. “Wij hebben daar een adviserende rol in, maar hebben niet alle informatie. Daarom werken we samen met de specialist die wel die toegang en kennis heeft.”

Alles rondom HR en salarisadministratie

People & Payment levert totaaloplossingen rondom personeel. “Als je personeel hebt of wilt nemen, zorgen wij voor de salarisadministratie, zijn wij de arbodienst, helpen wij met juridische zaken en bieden we HR-software”, vertelt Roy enthousiast. Een logische stap dus ook subsidiechecks in de dienstverlening op te nemen.

Meer bieden

Ruim een jaar werkt zijn kantoor hiervoor nu met Acture Subsidies. “Dit past bij wat we willen voor onze klanten; zorgen dat ze nergens over na hoeven te denken. Subsidie is iets waar mkb-ondernemers geen kennis van hebben. En als ze die hebben, weten ze niet alles, want het is gewoon niet allemaal zichtbaar. Met de tooling van Acture Subsidies krijg je het wél inzichtelijk. Zo bieden we dus meer toegevoegde waarde aan onze klanten.”

Continuïteit geregeld

Acture Subsidies regelt voor People & Payment alle contacten met werkgevers en de Belastingdienst. “Wij kiezen hiermee voor gemak. Anders hadden we er iemand voor moeten aannemen en zijn we van die ene persoon afhankelijk; nu is de continuïteit geborgd en hebben we er geen omkijken naar. We bellen alleen even met de klant of Acture Subsidies contact mag opnemen. En we sturen een correctie naar de Belastingdienst bij gevonden subsidies over eerdere jaren.”

Wel zo’n prettig idee

Roy hecht waarde aan een goed gevoel bij de partij die controleert op subsidies. “Er worden persoonsgegevens uitgewisseld dus vertrouwen vind ik dan belangrijk. Daarnaast is de klant van ons een servicelevel gewend. Al snel had ik bij Acture Subsidies en de mensen erachter dat goede gevoel; vanwege het ondernemerschap en de kijk op het bieden van service aan de gezamenlijke klant.”

Nooit geschoten …

De eigenaar merkt dat de meeste klanten positief reageren op de subsidiecontrole voor onder meer ouderen en mensen die uit een uitkering komen. “Een enkele keer is men sceptisch en zegt men dat ze geen medewerkers uit uitkeringssituaties hebben. Maar vaker horen we positieve geluiden als: ‘Nooit geschoten is altijd mis.’”

Ga naar de website van People & Payment.

 


 

Zij gingen jou voor


Jachthaven Hillegersberg

Kitty de Jong zwaait de scepter over Jachthaven en Jachtclub Hillegersberg in Rotterdam. Wat…

WePayroll

Ruim elf jaar is WePayroll (nominatie FD Gazellen Award 2020!) de salarispartner voor talloze…

R&L Projecten

“Als detacheringsbureau werken we vooral voor de telecom, infra en energiesector”, vertelt Nicole Tamboer…

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!