Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

R&L Projecten

‘Onder aan de streep een plusje’


Klant Sinds 2019
MijnSubsidie SMART

“Als detacheringsbureau werken we vooral voor de telecom, infra en energiesector”, vertelt Nicole Tamboer van Lieshout. De general manager van R&L Projecten is er trots op dat het bedrijf prefered supplier is voor grote spelers als BAM en Alliander en kleinere spelers zoals VolkerWessels, TenneT en Spie. Met zo veel medewerkers te ‘verhuren’ liggen er kansen op personeelssubsidies …

Claimen van gemiste subsidie

“Soms zijn mensen heel uniek, doordat ze wat ouder of beperkt zijn. Omdat ze minder makkelijk aan de bak komen, kun je daar subsidie voor aanvragen. Alleen … wij weten niet van de hoed en de rand.” Gelukkig wees haar salarisadministrateur, People & Payment, erop dat Acture Subsidies dat wél weet. “Die wilde ons bestand met terugwerkende kracht uitkammen en gemiste subsidie voor ons claimen. Juist nu, want De Belastingdienst sluit nu dossiers ouder dan vijf jaar.”

Geen werk mee, wél verrassende uitkomst

Wat bleek? R&L Projecten had recht op subsidies die niet waren aangevraagd én had voor sommige mensen onterecht subsidie gekregen. “Onder aan de streep bleef er wél een klein plusje over. Dat was heel fijn. En in totaal kostte het me hooguit twee dagen – verdeeld over een langere tijd – om hiervoor zelf nog iets te doen. Zoals wat dingen uitzoeken en een handtekening opvragen.”

Goed georganiseerd = het halve werk

Wat de samenwerking voor Nicole zo makkelijk maakte? “Ik hou van organiseren en alles bij elkaar houden; alle documenten die Acture Subsidies dan ook opvroeg, hadden we. Verder vroeg de specialist bij De Belastingdienst onder meer na wat er al aan personeelssubsidie was geclaimd en uitgekeerd. Ook gaf ze zelf de correcties aan De Belastingdienst door. Ik hoefde dus weinig te doen.”

Zekerheid vóór koopjes jagen

Terugkijkend stelt ze: “Ik ben heel erg te spreken over de manier en snelheid van communiceren. Je betaalt misschien wel meer dan elders – we betaalden een percentage van de gevonden subsidie –, maar ik word liever geholpen door een partij waar ik volledig vertrouwen in heb dan door een koopjesjager. Zo werken we zelf ook: onze jongens zijn misschien iets duurder dan bij de concurrent, maar als er problemen zijn, staan we er direct. Dat goede gevoel heb ik bij Acture Subsidies ook.”

Steeds veranderende Belastingdienst

Andere organisaties raadt de manager dan ook aan: “Schoenmaker blijf bij je leest. De Belastingdienst is heel ingewikkeld en log en alles verandert er. Je kunt dan zelf proberen je met personeelssubsidies bezig te houden, maar er zijn altijd dingen die je niet weet. Fijn dus als er dan iemand met kennis van zaken naar kijkt.”

En ben je nieuwgiering naar R&L Projecten klik dan hier.

 


 

Zij gingen jou voor


Jachthaven Hillegersberg

Kitty de Jong zwaait de scepter over Jachthaven en Jachtclub Hillegersberg in Rotterdam. Wat…

People & Payment

Klanten van People & Payment vroegen niet om loonsubsidies. Toch biedt het bedrijf nu…

R&L Projecten

“Als detacheringsbureau werken we vooral voor de telecom, infra en energiesector”, vertelt Nicole Tamboer…

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!