Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Jachthaven Hillegersberg

‘Subsidie vinden kostte ons alleen vindersloon’


Klant Sinds 2019
MijnSubsidie SMART

Kitty de Jong zwaait de scepter over Jachthaven en Jachtclub Hillegersberg in Rotterdam. Wat de jachthaven zo bijzonder maakt? “Dit is het mooiste plekje van Rotterdam. Het ligt wat verstopt, maar kijkt prachtig uit op de Prinsenmolen aan de Rotte. Het lijkt hier wel Kinderdijk”, vertelt ze opgewekt.

Meer subsidiekansen

De haven en het restaurant aan de Bergse Plas zijn populair in de wijde omgeving. Het bedrijf heeft naast zes medewerkers in vaste dienst, een ambulant team. “De vaste medewerkers staan in basis twaalf maanden op de loonlijst, maar in de rustige winters is het spannend om ze vast te houden”, geeft de onderneemster toe. Gevolg? Het team wisselt wel eens. “Af en toe komen nieuwe medewerkers hierbij uit een speciaal werktraject, waardoor de kans op loonsubsidies in onze branche groter is.”

Subsidie gemist

Zelf runt Kitty ook Correct en daardoor blijft het niet bij een 38-urige werkweek. “Sommige dingen, zoals controleren op loonsubsidies, schieten er dan bij in.” Voor de salarisverwerking werkt ze daarom met een externe partij. Die wees in 2019, dankzij de samenwerking met Acture Subsidies, haar op mogelijke loonsubsidies voor één of meer medewerkers. “Acture Subsidies kon tot vijf jaar terug kijken en ontdekte dat we al jaren geld mis waren gelopen.”

In 10 minuten veel subsidie verdiend

Wat de eigenaresse moest doen om zeker te weten of ze recht had op subsidie? “Alleen de dienstverbanden en contracten doorsturen. Dat was een kwestie van tien minuten papieren uit de mappen halen, inscannen en doorsturen.” Uitgerekend in coronatijd kwam het goede nieuws: Jachtclub Hillegersberg kreeg de loonsubsidie over meerdere jaren uitgekeerd. “Het enige wat ons dat kostte, was het vindersloon”,  vertelt Kitty enthousiast.

Advies aan andere ondernemers

Kitty raadt (horeca)ondernemers aan deze kansen te grijpen. Daarvoor is er wel iets nodig: “Zorg dat je administratie van de mensen die in en uit dienst gaan, op orde is; juist in de horeca is dat wel een dingetje. Maar zeker als je medewerkers hebt die vanuit werkloosheid komen, maak je meer kans. En denk niet dat het geen zin heeft, omdat mensen allang uit dienst zijn. Zelfs zij kunnen meetellen voor subsidie. Je hoeft er alleen wat papieren voor op te sturen en dan helpt Acture Subsidies je verder.”

En ben je nieuwgiering naar de Jachtclub Hillegersberg klik dan hier.

 


 

Zij gingen jou voor


CROP accountants & adviseurs

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met CROP accountants & adviseurs.

Scheers Accountants en Adviseurs

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met Scheers Groep adviseurs en accountants.

R&L Projecten

“Als detacheringsbureau werken we vooral voor de telecom, infra en energiesector”, vertelt Nicole Tamboer…

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!