Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

WePayroll

Alleen ga je sneller, samen kom je verder


Klant Sinds 2019
MijnSubsidie SMART

Ruim elf jaar is WePayroll (nominatie FD Gazellen Award 2020!) de salarispartner voor talloze bedrijven; bedrijven met 50 tot 500 medewerkers of internationaal opererend met medewerkers in Nederland. Ralph Wilbers leidt het bureau. Voor vakgebieden die aan het salariswerk grenzen, werkt zijn kantoor graag samen met vaste partners; bijvoorbeeld voor pensioenzaken, hr en loonsubsidie.

Achterover leunen

“Wij moeten de kennis van loonsubsidies hebben, maar dat is niet onze corebusiness”, bekent Ralph. Hij twijfelde ook of klanten die kennis wel wilden. Daarom polste hij hoe ze aankijken tegen een extern bureau dat de kans op loonkostenvoordeel checkt voor nieuwe én bestaande medewerkers. Wat bleek? “Een aantal was zelf ook al met zoiets bezig.” WePayroll sloot zich daarom aan bij Acture Subsidies. “Klanten hoeven nu niets te doen, alleen afwachten tot er een subsidiekans gevonden is.”

Klaar voor de start?

Wat er voor de ondernemer nodig was om te starten? “Onze salarissoftware Nmbrs moesten we koppelen met Acture Subsidies. Verder heb je alleen klanten nodig die verloond worden”, grijnst de eigenaar, die koos voor MijnSubsidie Smart (no cure no pay). “Bij subsidiekansen krijgen wij een seintje. Na toestemming neemt Acture Subsidies dan contact op met onze klant en, bij akkoord, vraagt ze het loonkostenvoordeel aan. Hiervoor krijgt zij een deel van het gevonden subsidiebedrag; wij krijgen een klein deel mee. En onze klanten levert het voordeel op dat ze anders hadden gemist.”

Zelf (niets) doen

“Wat we zelf moeten doen, is te verwaarlozen; alleen af en toe een keer een briefje voor een medewerker afdrukken en in de envelop doen. Verder niets.” De ondernemer vindt het trouwens belangrijk dat de privacy goed geregeld is. “Klanten geven eerst expliciet toestemming aan ons; pas dán kijkt Acture Subsidies mee. En dan nog slechts bij een minimum aan gegevens. De software kun je ook niet misbruiken bij sollicitaties; medewerkers komen pas in Nmbrs als ze in dienst zijn.”

Reactie van werkgevers

Ralph beseft dat werkgevers ook zelf kunnen checken op subsidie. “Maar dat kost wel meer tijd. En misschien mis je dan tóch nog wat.” Zijn klanten worden dan ook blij van de externe hulp, ervaart hij. En brengt een medewerker bij een nieuw dienstverband al een doelgroepverklaring mee? “Dan geven we dat direct door. Die subsidie wordt dan uitgesloten bij de zoektocht. De check is juist voor mensen waarvan je níet weet dat er subsidie voor is; dát is de toegevoegde waarde van de software.”

Ieder zijn businessmodel

WePayroll wilde overigens niet werken met het abonnement MijnSubsidie Pro? “Dan moeten we het werk eromheen ook doen en dit doorberekenen. Dat past niet bij ons bedrijf. Wij willen hier geen businessmodel van maken. Acture Subsidies heeft daar wél zijn businessmodel aan gekoppeld. Ze krijgen dus veel betere resultaten.”

Op deze manier werkt hij ook al jaren met andere partijen en daar past deze samenwerking goed in. “Samen zijn we hierdoor die grote sterke afdeling, maar met meer kennis en toewijding dan alleen vanuit ons eigen bedrijf.”

En ben je nieuwgiering naar WePayroll klik dan hier.

 


 

Zij gingen jou voor


R&L Projecten

“Als detacheringsbureau werken we vooral voor de telecom, infra en energiesector”, vertelt Nicole Tamboer…

Jachthaven Hillegersberg

Kitty de Jong zwaait de scepter over Jachthaven en Jachtclub Hillegersberg in Rotterdam. Wat…

People & Payment

Klanten van People & Payment vroegen niet om loonsubsidies. Toch biedt het bedrijf nu…

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!