Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Wat houden de eindpagina’s in?


Vulde de werknemer de subsidiescan in? Verwijs deze medewerker naar wens dan naar een eindpagina. Deze eindpagina pas je naar jouw eigen voorkeuren aan.

Doorverwijzen 

Voor het LKV-aanvraagsysteem stuurt de software een subsidiescan naar de werknemer (of de werkgever). Met de antwoorden uit de scan krijg je beter inzicht in de mogelijke subsidiekansen voor jouw cliënt. Vulde de werknemer deze subsidiescan in? Verwijs de werknemer dan aan het eind naar een afrondende pagina met bijvoorbeeld een nawoord. Er zijn twee verschillende opties voor de eindpagina:

1. Doorverwijzen naar eigen website 

Ontwerp zelf een webpagina in eigen huisstijl met een nawoord voor de werknemer als die de subsidiescan invulde. Vervolgens stel je naar wens in dat de werknemer na afronding van de scan automatisch naar deze webpagina gaat.

2. Nawoord in de subsidiescan

Stel hiervoor een bericht op dat aan het einde van de scan verschijnt. Bijvoorbeeld een bedankje. Formuleer zo positief mogelijk. De werknemer gaat dankzij dit nawoord niet naar een webpagina, maar blijft in de subsidiescan.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

Avatar

Het kan handig zijn om een avatar in te stellen. Als je dat doet, verschijnt deze avatar als hulp onderaan de subsidiescan die naar je cliënten gaat. Dit geeft een vertrouwder gevoel voor je cliënten als ze de subsidiescan invullen. 
De subsidiescan

Subsidiescan

MijnSubsidie Pro spoort automatisch subsidies op voor de gebruiker. Belangrijk hierbij? Dat er per e-mail een subsidiescan naar de cliënt gaat, of rechtstreeks naar de werknemer. De werknemer hoort de subsidiescan in te vullen. Naar wens pas je verschillende aspecten van de subsidiescan aan.
De subsidiescan

UWV doelgroepregister

Wanneer er een nieuwe werknemer in dienst komt checkt MijnSubsidie Pro automatisch of deze werknemer in het UWV doelgroepregister staat. Als een werknemer in het doelgroepregister staat houdt dit namelijk in dat de werkgever voor deze werknemer recht heeft op het LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden.