Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Statistieken


In MijnSubsidie PRO vind je verschillende belangrijke statistieken. Hou zo bijvoorbeeld bij wat je omzet is, hoeveel uren je bespaarde dankzij MijnSubsidie PRO en hoeveel subsidieaanvragen er al af zijn.

Links in het menu in MijnSubsidie PRO vind je ‘Statistieken’. Door hierop te klikken opent er een nieuwe pagina waar je de statistieken ziet. Rechts bovenin de pagina filter je naar wens op de verschillende vestigingen van het bedrijf. Ook filter je bijvoorbeeld op een bepaald jaar of kwartaal. In het midden van de pagina zie je blokken met verschillende statistieken:


  • FTE 

FTE staat voor fulltime-equivalent. Deze statistiek houdt bij hoeveel uren je bespaarde door MijnSubsidie PRO te gebruiken en het werk niet met de hand te doen. Hierbij staat 1 FTE voor een werkweek van 40 uur. 

  • Bespaard 

Onder het kopje ‘Bespaard’ hou je bij hoeveel geld je bespaarde dankzij MijnSubsidie PRO. Doordat je het subsidieaanvraagproces automatiseert, zijn er veel minder uren gemaakt, die anders uitbetaald moesten worden. 

  • Potentieel geleverde klantwaarde 

De potentieel geleverde klantwaarde staat voor de waarde van alle gevonden subsidies samen, als de overheid al deze subsidies toekent. 

  • Omzet gegenereerd

In de ‘Omzetinstellingen’ stel je naar wens in welk bedrag jij je cliënt factureert bij een volledig afgehandelde subsidie. Vervolgens hou je onder ‘Omzet gegenereerd’ bij hoeveel omzet je maakte dankzij MijnSubsidie PRO.  

  • Afgeronde aanvragen 

Onder ‘Afgeronde aanvragen’ vind je alle subsidieaanvragen die helemaal af zijn en dus op tijd zijn aangevraagd. 

  • Nieuwe subsidies

De nieuwe subsidies zijn alle subsidies die het systeem voor jou vond en die klaar zijn voor een aanvraag.  

  • Verzonden subsidiescans 

Hier zie je hoeveel subsidiescans de software in totaal verzond. Een subsidiescan bestaat uit een aantal vragen die de werknemer moet beantwoorden. Dankzij de subsidiescan controleert MijnSubsidie PRO op nog meer mogelijke subsidies. 

  • Personeelsleden

Onder het kopje ‘Personeelsleden’ staat hoeveel personeelsleden de software actief in de gaten houdt. Daarnaast lees je hier af hoeveel nieuwe personeelsleden de software in de afgelopen periode vond en hoeveel UWV-meldingen dat opleverde. 

Onder de onderste vier kopjes zie je via sterren hoe goed jouw vestiging het doet in vergelijking met andere vestigingen en ten opzichte van de periode ervoor. Daarnaast vind je meer gedetailleerde statistieken als je rechts onderin bij de verschillende blokjes op het blauwe linkje klikt.

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Dashboard

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

UWV doelgroepregister

Wanneer er een nieuwe werknemer in dienst komt checkt MijnSubsidie Pro automatisch of deze werknemer in het UWV doelgroepregister staat. Als een werknemer in het doelgroepregister staat houdt dit namelijk in dat de werkgever voor deze werknemer recht heeft op het LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden.
MijnSubsidie PRO

Cliënten zonder contactpersoon

In MijnSubsidie Pro is het belangrijk dat alle cliënten een contactpersoon hebben. Wanneer de contactpersoon ontbreekt, kan MijnSubsidie de cliënt namelijk niet meenemen in de subsidiescan. Daarnaast kan het systeem geen mails naar de cliënt versturen.
Facturatie

Facturatie

Hier vind je op een rij hoe MijnSubsidie factureert en hoe je onnodig kosten voorkomt.