Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Notificaties


MijnSubsidie Pro geeft automatisch notificaties, zodat je op de hoogte blijft van de verschillende acties die het systeem uitvoert. 

Nuttige informatie

De notificaties vind je rechtsboven in MijnSubsidie Pro, onder het belletje. Ook vind je de notificaties linksonderin het dashboard, onder het kopje ‘Notificaties MijnSubsidie’. De notificaties houden je op de hoogte van de verschillende acties die het systeem uitvoert en geven nuttige informatie over eventuele subsidiekansen. Zo meldt het systeem bijvoorbeeld hoeveel werknemers het de afgelopen maand meenam in de subsidiescan, hoeveel werknemers er uit de scan kwamen die eventueel in het UWV-Doelgroepregister staan en of er nog nieuwe cliënten zijn.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

UWV doelgroepregister

Wanneer er een nieuwe werknemer in dienst komt checkt MijnSubsidie Pro automatisch of deze werknemer in het UWV doelgroepregister staat. Als een werknemer in het doelgroepregister staat houdt dit namelijk in dat de werkgever voor deze werknemer recht heeft op het LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden.
MijnSubsidie PRO

Cliënten zonder contactpersoon

In MijnSubsidie Pro is het belangrijk dat alle cliënten een contactpersoon hebben. Wanneer de contactpersoon ontbreekt, kan MijnSubsidie de cliënt namelijk niet meenemen in de subsidiescan. Daarnaast kan het systeem geen mails naar de cliënt versturen.
Facturatie

Facturatie

Hier vind je op een rij hoe MijnSubsidie factureert en hoe je onnodig kosten voorkomt.