Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Bekende subsidies registreren


Als er op voorhand bekend is dat een cliënt voor een werknemer subsidie hoort te ontvangen, kan dit geregistreerd worden. Door een bekende subsidie te registreren voorkom je dat deze subsidie gefactureerd wordt door MijnSubsidie. 

Werking

Rechtsboven in het dashboard vind je het kopje ‘bekende subsidie registreren’. Hier kun je de subsidie tijdig registreren. Er zijn twee opties:

1. LKV registreren

Bij deze optie kun je de subsidie Loonkostenvoordeel (LKV) registreren. Je kunt voor deze optie kiezen wanneer je bijvoorbeeld weet dat er een arbeidsgehandicapte of oudere werknemer bij de cliënt in dienst is gekomen.  

2. Praktijkleren registreren 

Deze optie is voor de subsidie praktijkleren. De subsidie praktijkleren is bijvoorbeeld van toepassing wanneer de cliënt een praktijk- of werkleerplaats aanbiedt voor het begeleiden van een leerling.

Als je de optie die van toepassing is hebt aangeklikt, opent er een nieuw scherm. Hierin kun je aangeven of de werknemer al in het systeem is opgenomen. Als de werknemer al in het systeem is opgenomen, kun je in het scherm vervolgens de betreffende cliënt selecteren. Daarna kun je de gewenste medewerker kiezen. 

Is de werknemer nog niet in het systeem opgenomen, de kun je de betreffende cliënt selecteren. Vervolgens vul je de geboortedatum en het BSN-nummer van de werknemer in. Klik daarna op ‘volgende’. Er opent een nieuw scherm waar de juiste subsidie geselecteerd kan worden. Hierna klik je op ‘opslaan’. De subsidie is nu geregistreerd.

Voordelen 

MijnSubsidie factureert naast het maandelijkse licentiebedrag ook een éénmalig bedrag per gevonden subsidie. Als je een bekende subsidie van tevoren registreert, zal MijnSubsidie voor deze subsidie geen kosten in rekening brengen. 

Voorwaarden 

De subsidie moet binnen 14 dagen na de indiensttreding van de werknemer of voordat de werknemer aan de eigen loonadministratie is toegevoegd geregistreerd worden. Een werknemer die nog niet in de loonadministratie is toegevoegd en dus nog niet in het systeem MijnSubsidie Pro is opgenomen kan, zoals hierboven beschreven, met behulp van de geboortedatum en het BSN-nummer geregistreerd worden. Als de werknemer niet binnen 14 dagen of voordat hij aan de loonadministratie is toegevoegd geregistreerd is, zal de subsidie automatisch worden meegenomen in de facturatie.

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Dashboard

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

UWV doelgroepregister

Wanneer er een nieuwe werknemer in dienst komt checkt MijnSubsidie Pro automatisch of deze werknemer in het UWV doelgroepregister staat. Als een werknemer in het doelgroepregister staat houdt dit namelijk in dat de werkgever voor deze werknemer recht heeft op het LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden.
MijnSubsidie PRO

Cliënten zonder contactpersoon

In MijnSubsidie Pro is het belangrijk dat alle cliënten een contactpersoon hebben. Wanneer de contactpersoon ontbreekt, kan MijnSubsidie de cliënt namelijk niet meenemen in de subsidiescan. Daarnaast kan het systeem geen mails naar de cliënt versturen.
Facturatie

Facturatie

Hier vind je op een rij hoe MijnSubsidie factureert en hoe je onnodig kosten voorkomt.