Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur


Zo veel mensen, zo veel wensen.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Dat is het idee achter de cafetariaregeling, waarbij de medewerkers van je opdrachtgevers loon (waar ze belasting over betalen) inleveren voor andere vormen van vergoeding. Denk aan bijvoorbeeld: wilde zelf aan de slag met hout en begon zo voor zichzelf met een mobiele zagerij. “Ik wilde meer doen dan alleen hout zagen en ik wilde iets voor de samenleving doen. Ik kwam Cor tegen.


Nieuwe panelen in het Oosten van Nederland


Ons Advies

1

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

2

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

3

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

Nog steeds probeert Binthout hout niet in de snipperaar te laten belanden. Voor hun producten maken ze gebruik van stadshout; bomen uit de regio Zwolle die worden gekapt, nemen ze van de gemeente over. “Alleen populieren triplex komt uit Spanje, we willen dat het van goede afkomst is. Het moment dat iemand belt en zegt, ‘ik wil een tafel’, dan moet je het doen met het hout wat er op dat moment is. Je weet nooit wat voor hout je in huis hebt.” En dat is tegelijkertijd ook het mooiste volgens Karst: “Het moment dat je een boom open zaagt en ziet hoe het hout is…”


Jeffrey Pisa
HR Manager - Mijnsubsidie.com

Handige documenten

Het team van Mijnsubsidie heeft wat documenten gemaakt.

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

http://www.mijnsubsidie.nl

http://www.nu.nl

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Loonkostenvoordelen (LKV)

Hoe lang blijft een werknemer in het doelgroepregister?

Het doelgroepregister is een register met daarin alle mensen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. Die banenafspraak zorgt voor extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Maar … als een werknemer eenmaal in dit register staat, hoe lang blijft deze hier dan in?
Andere subsidieregelingen

Scholingssubsidies

Scholingssubsidies zijn subsidies die het werkgevers en werknemers aantrekkelijker maken om leren en werken te combineren. In dit artikel lees je welke soorten scholingssubsidies er zijn. 
Loonkostenvoordelen (LKV)

Geldt het LKV na een Ziektewet-uitkering?

Kan een werknemer lange tijd niet werken door ziekte? En heeft deze er geen recht op dat je als werkgever het loon doorbetaalt? Dan kan de medewerker een Ziektewet-uitkering krijgen. Deze uitkering geldt als iemand korter dan 2 jaar ziek is. Neem je daarna een werknemer vanuit een Ziektewet-uitkering aan? Dan krijg je als werkgever geen LKV.