Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Voorwoorden


Wanneer een werkgever een werknemer in dienst neemt, kan het voorkomen dat een werkgever zowel recht op het LKV als het LIV heeft. Kan de werkgever deze rechten dan beide toepassen of zal hij er één moeten kiezen?

Recht niet tegelijk toepasbaar
Wanneer een werkgever recht heeft op zowel het Loonkostenvoordeel (LKV) als het lage-inkomensvoordeel (LIV), kunnen deze rechten niet tegelijkertijd worden toegepast. Wanneer ervoor gekozen wordt de LKV toe te passen, zal dit automatisch ten koste van de LIV gaan. In de meeste gevallen is het LKV een interessanter tegemoetkoming dan het LIV, aangezien het LKV in de meeste gevallen hoger uitvalt. 

Eigen afweging maken
In de onderstaande tabellen zijn de maximale tegemoetkomingen per werknemer per kalenderjaar naast elkaar gezet. Te zien is, dat het LKV in eerste instantie een hogere tegemoetkoming is, aangezien het bedrag per verloond uur bij het LKV hoger is dan het LIV. Daarnaast hanteert het LIV een maximaal bedrag per kalenderjaar. Echter, kan het LKV, in tegenstelling tot het LIV, maximaal 3 jaar worden toegepast (maximaal 1 jaar voor arbeidsgehandicapte werknemers die herplaatst worden). Een werkgever zal dus voor zichzelf moeten bekijken welke tegemoetkoming voor hem interessanter is.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


De subsidiescan

Avatar

Het kan handig zijn om een avatar in te stellen. Als je dat doet, verschijnt deze avatar als hulp onderaan de subsidiescan die naar je cliënten gaat. Dit geeft een vertrouwder gevoel voor je cliënten als ze de subsidiescan invullen. 
De subsidiescan

Subsidiescan

MijnSubsidie Pro spoort automatisch subsidies op voor de gebruiker. Belangrijk hierbij? Dat er per e-mail een subsidiescan naar de cliënt gaat, of rechtstreeks naar de werknemer. De werknemer hoort de subsidiescan in te vullen. Naar wens pas je verschillende aspecten van de subsidiescan aan.
De subsidiescan

Voor- en nawoorden aanpassen in subsidiescan

In MijnSubsidie PRO pas je naar wens de voor- en nawoorden van de subsidiescan aan. Zo maak je het bericht dat je cliënt of diens werknemer ziet, naar jouw eigen stijl. Via de voor- en nawoorden geef je bijvoorbeeld uitleg bij de subsidiescan.