Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Controle of subsidie nog geldt


Neem je als werkgever een werknemer aan uit 1 van de 4 doelgroepen? Dan heb je mogelijk recht op het Loonkostenvoordeel (LKV). LKV geldt maximaal 3 jaar vanaf de indiensttreding van de werknemer. Het LKV herplaatsen arbeidsgehandicapte werknemer geldt maximaal 1 jaar. Hou de einddatum van het LKV dus goed in de gaten. 

Eindtijd instellen 

Voor 3 regelingen geldt dat je hier maximaal 3 jaar van mag profiteren. Namelijk van het LKV oudere werknemer, het LKV arbeidsgehandicapte werknemer en het LKV banenafspraak en scholingsbelemmerden. Er is ook een regeling waar je maximaal 1 jaar van profiteert. Dat is het LKV herplaatsen arbeidsgehandicapte werknemer. Het LKV gaat in vanaf de datum dat de werknemer in dienst komt. Stel dus een eindtijd in voor het LKV. Als het LKV verlopen is, moet je deze namelijk uitvinken in de loonaangifte. Laat je het LKV doorlopen, terwijl het recht hierop verviel? Dan krijgt de werkgever een boete.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Algemeen

Nut & noodzaak van op tijd doelgroepverklaring aanvragen

Als de werkgever recht heeft op het LKV, heeft hij eerst een kopie van de doelgroepverklaring van de werknemer nodig. Pas als hij deze heeft ontvangen, kan hij het LKV aanvinken in de loonaangifte. Waarom is het belangrijk deze doelgroepverklaring op tijd aan te vragen?
Algemeen

Een verdienmodel maken

Als salarisadviseurs kun je op verschillende manieren de gevonden subsidies doorfactureren aan je cliënten. In dit artikel lichten we een aantal mogelijkheden toe. 
Algemeen

De spelregels

Om open en duidelijk te zijn over wanneer je wel en niet een factuur krijgt voor de diensten van MijnSubsidie PRO hebben we een aantal spelregels.