Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Een verdienmodel maken


Als salarisadviseurs kun je op verschillende manieren de gevonden subsidies doorfactureren aan je cliënten. In dit artikel lichten we een aantal mogelijkheden toe. 

Factureren cliënten

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van verdienmodellen. De meeste accountants gebruiken model 1 en 2. Bij model 3 merken wij dat cliënten vaak niet weten dat het programma effectief voor hen is en dat zij er vervolgens vaak voor kiezen MijnSubsidie niet te gebruiken. Op deze manier blijven zij elk jaar heel veel subsidie mislopen. 

  1. Bij verdienmodel 1 heb jij als accountant de verantwoordelijkheid voor het aanvragen van de subsidie. Je zorgt ervoor dat je de aanvraag op tijd inlevert, dat de documenten kloppen en dat de documenten naar het UWV gaan. Je neemt de cliënten de zorg dus uit handen en bent zelf verantwoordelijk. Afhankelijk van het werk bereken jij een bedrag door aan je cliënten.

  2. Bij verdienmodel 2 geef jij als loonverwerker een signalering van het systeem door, maar zorgt de cliënt zelf dat die de aanvraag op tijd verzendt. Bij dit verdienmodel vragen veel van je collega’s een lagere prijs dan bij het eerste verdienmodel. Zorg bij dit verdienmodel ervoor dat je in ieder geval de kostprijs van de software terugverdient.

  3. Bij verdienmodel 3 laat je iedere cliënt een vast bedrag per maand betalen. Als MijnSubsidie een subsidie vindt, hoef je dus niet achteraf te factureren aan je cliënten.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Algemeen

Nut & noodzaak van op tijd doelgroepverklaring aanvragen

Als de werkgever recht heeft op het LKV, heeft hij eerst een kopie van de doelgroepverklaring van de werknemer nodig. Pas als hij deze heeft ontvangen, kan hij het LKV aanvinken in de loonaangifte. Waarom is het belangrijk deze doelgroepverklaring op tijd aan te vragen?
Algemeen

Controle of subsidie nog geldt

Neem je als werkgever een werknemer aan uit 1 van de 4 doelgroepen? Dan heb je mogelijk recht op het Loonkostenvoordeel (LKV). LKV geldt maximaal 3 jaar vanaf de indiensttreding van de werknemer. Het LKV herplaatsen arbeidsgehandicapte werknemer geldt maximaal 1 jaar. Hou de einddatum van het LKV dus goed in de gaten.
Algemeen

De spelregels

Om open en duidelijk te zijn over wanneer je wel en niet een factuur krijgt voor de diensten van MijnSubsidie PRO hebben we een aantal spelregels.