Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Nut & noodzaak van op tijd doelgroepverklaring aanvragen


Als de werkgever recht heeft op het LKV, heeft hij eerst een kopie van de doelgroepverklaring van de werknemer nodig. Pas als hij deze heeft ontvangen, kan hij het LKV aanvinken in de loonaangifte. Waarom is het belangrijk deze doelgroepverklaring op tijd aan te vragen?

Binnen 3 maanden 

De medewerker moet de doelgroepverklaring aanvragen. Dat moet echter binnen 3 maanden na indiensttreding gebeuren. Hierna verloopt namelijk het recht op het LKV. Is het recht op het LKV verlopen? Dan is er daarna ook geen mogelijkheid meer om het LKV alsnog te ontvangen. Superbelangrijk dus om de doelgroepverklaring LKV tijdig door de werknemer te laten aanvragen. Zodra de werkgever een kopie van de doelgroepverklaring van de werknemer heeft, mag je het LKV aanvinken in de loonaangifte. De werkgever kan vanaf dat moment het LKV ontvangen. 

Machtiging 

Het is ook mogelijk om als werkgever de doelgroepverklaring aan te vragen. De werknemer moet de werkgever dan hiervoor machtigen. Vind dit machtigingsformulier op www.uwv.nl


Moritz Tielemans

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Machtiging UWV Doelgroepverklaring

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Algemeen

Controle of subsidie nog geldt

Neem je als werkgever een werknemer aan uit 1 van de 4 doelgroepen? Dan heb je mogelijk recht op het Loonkostenvoordeel (LKV). LKV geldt maximaal 3 jaar vanaf de indiensttreding van de werknemer. Het LKV herplaatsen arbeidsgehandicapte werknemer geldt maximaal 1 jaar. Hou de einddatum van het LKV dus goed in de gaten.
Algemeen

Een verdienmodel maken

Als salarisadviseurs kun je op verschillende manieren de gevonden subsidies doorfactureren aan je cliënten. In dit artikel lichten we een aantal mogelijkheden toe. 
Algemeen

De spelregels

Om open en duidelijk te zijn over wanneer je wel en niet een factuur krijgt voor de diensten van MijnSubsidie PRO hebben we een aantal spelregels.