Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Nmbrs


Om gebruik te maken van MijnSubsidie PRO heb je een koppeling nodig met je Nmbrs-account. Dankzij de koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je advies van MijnSubsidie. 

Om bij de systeem koppelingen te komen klik je links in het menu op ‘Instellingen’. Vervolgens kies je voor de hoofdinstellingen of de vestigingsinstellingen. Als jouw salarisadministratiekantoor slechts 1 vestiging heeft, dan staan de systeemkoppelingen onder de hoofdinstellingen. Bij meerdere vestigingen vind je de systeemkoppelingen onder de vestigingsinstellingen. 

Zo werkt het
Als je op de vestigingsinstellingen klikt, opent een scherm met de verschillende vestigingen. Hier selecteer je de vestiging die je wilt koppelen. Klik daarna bovenin het menu op ‘Systeemkoppelingen’ en daarna op ‘koppelingen beheren’. Voer nu je inloggegevens in om door te kunnen gaan met koppelen van een loonpakket. Zodra je je inloggegevens invoert, opent een nieuw scherm. Klik hier op ‘loonadministratiesysteem koppelen’. In het volgende scherm zie je ‘koppeling tot stand brengen’. Als je dit hebt gelezen, klik je op ‘volgende’. Kies nu het loonadministratiesysteem Nmbrs en klik daarna op ‘volgende’. 

Laatste stappen voor Nmbrs
Je bent er nu bijna. Accepteer nu de algemene voorwaarden en klik op ‘volgende’. Vul dan een aantal gegevens in: een e-mailadres, een domein en een token. Ga naar de speciale Nmbrs-pagina met uitleg hoe je deze gegevens ophaalt en de koppeling afrondt

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Tutorial: Nmbrs koppelen

Benodigdheden

  1. E-mailadres
  2. Domein 
  3. Token

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Koppelingen

Gearsoft

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken heb je een koppeling nodig met je Gearsoft-account. Dankzij de koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je actief advies van MijnSubsidie. Voor Gearsoft is echter geen API-koppeling. De data uit jouw loonadministratiesysteem importeer je bij Gearsoft daarom dus zelf in MijnSubsidie PRO.
Koppelingen

Excel importeren (koppeling)

In MijnSubsidie kun je alsnog MijnSubsidie PRO gebruiken als je geen API-koppeling met het loonadministratiesysteem kan maken. Je exporteert de data dan vanuit het loonadministratiesysteem naar een Excel-bestand en importeert ze dan vervolgens via een van de drie formats in MijnSubsidie PRO. Deze actie moet je wel regelmatig herhalen. 
Koppelingen

MySolution

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken, moet je een koppeling maken met je MySolution-account. Dankzij die koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en kan MijnSubsidie jou proactief adviseren.