Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

MySolution


Om MijnSubsidie PRO te gebruiken, moet je een koppeling maken met je MySolution-account. Dankzij die koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en kan MijnSubsidie jou proactief adviseren.

Ga naar de systeemkoppelingen door links in het menu op ‘Instellingen’ te klikken. Vervolgens kies je voor de hoofdinstellingen of de vestigingsinstellingen. Als jouw salarisadministratiekantoor slechts 1 vestiging heeft, staan de systeemkoppelingen onder de hoofdinstellingen. Met meerdere vestigingen staan de systeemkoppelingen onder de vestigingsinstellingen. 

Vestiging, inloggen en koppelen
Als je op de vestigingsinstellingen klikt, opent er een scherm met de verschillende vestigingen. Hier selecteer je de vestiging waarvoor je de koppeling wil maken. Klik nu bovenin het menu op ‘Systeemkoppelingen’ en dan op ‘koppelingen beheren’. Vul dan je inloggegevens in. Meteen daarna opent er een nieuw scherm waar je klikt op ‘loonadministratiesysteem koppelen’. In het volgende scherm zie je ‘koppeling tot stand brengen’ en klik je op ‘volgende’. Kies nu het loonadministratiesysteem MySolution en klik weer op ‘volgende’. 

Voorwaarden
De volgende stap is: de algemene voorwaarden. Zodra je de voorwaarden accepteert, klik je weer op ‘volgende’. Daarna vul je een aantal gegevens in. Hieronder lees je hoe je dit voor MySolution doet.

MySolution
Voor een koppeling met MySolution heb je een gebruikersnaam, wachtwoord en domein nodig. Om deze gegevens op te halen neem je contact op met je contactpersoon bij MySolution. Deze geeft je de nodige gegevens.

Benodigdheden

  1. Gebruikersnaam 
  2. Wachtwoord 
  3. Domein

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Koppelingen

Gearsoft

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken heb je een koppeling nodig met je Gearsoft-account. Dankzij de koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je actief advies van MijnSubsidie. Voor Gearsoft is echter geen API-koppeling. De data uit jouw loonadministratiesysteem importeer je bij Gearsoft daarom dus zelf in MijnSubsidie PRO.
Koppelingen

Excel importeren (koppeling)

In MijnSubsidie kun je alsnog MijnSubsidie PRO gebruiken als je geen API-koppeling met het loonadministratiesysteem kan maken. Je exporteert de data dan vanuit het loonadministratiesysteem naar een Excel-bestand en importeert ze dan vervolgens via een van de drie formats in MijnSubsidie PRO. Deze actie moet je wel regelmatig herhalen. 
Koppelingen

UNIT4

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken heb je een koppeling nodig met je UNIT4-account. Dankzij de koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je advies van MijnSubsidie. Voor UNIT4 bestaat echter geen API-koppeling. De oplossing: de data uit jouw loonadministratiesysteem van UNIT4 zelf in MijnSubsidie PRO importeren.