Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken heb je een koppeling nodig met je AFAS-account. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je actief advies van MijnSubsidie. 

Om bij de systeemkoppelingen te komen, klik je links in het menu op ‘Instellingen’. Vervolgens kies je voor de hoofdinstellingen of de vestigingsinstellingen. Als jouw salarisadministratiekantoor slechts 1 vestiging heeft, staan de systeemkoppelingen onder de hoofdinstellingen. Bij meerdere vestigingen vind je de systeemkoppelingen onder de vestigingsinstellingen. 

Zo werkt het

Als je op de vestigingsinstellingen klikt, zie je de verschillende vestigingen verschijnen. Selecteer hier de vestiging die je wilt koppelen. Klik daarna bovenin het menu op ‘Systeemkoppelingen’ en vervolgens op ‘koppelingen beheren’. Vul nu je inloggegevens in om door te kunnen gaan met koppelen van je loonpakket. In het volgende venster klik je op ‘loonadministratiesysteem koppelen’. Je ziet dan het scherm ‘koppeling tot stand brengen’. Als je de informatie hier leest, klik je daarna op ‘volgende’. Kies daarna loonadministratiesysteem AFAS en sluit af met ‘volgende’. 

Laatste stappen voor AFAS-koppeling

De volgende stap is de algemene voorwaarden. Zodra je de voorwaarden accepteert, bevestig je dit weer met ‘volgende’. Daarna vul je een aantal gegevens in: een OmgevingsID, een omgevingstype en een token. Ga naar de speciale AFAS-pagina met uitleg hoe je deze gegevens ophaalt en verder koppelt

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Tutorial: AFAS koppelen

Benodigdheden

  1. OmgevingsID
  2. Omgevingstype 
  3. Token

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Koppelingen

Gearsoft

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken heb je een koppeling nodig met je Gearsoft-account. Dankzij de koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en krijg je actief advies van MijnSubsidie. Voor Gearsoft is echter geen API-koppeling. De data uit jouw loonadministratiesysteem importeer je bij Gearsoft daarom dus zelf in MijnSubsidie PRO.
Koppelingen

Excel importeren (koppeling)

In MijnSubsidie kun je alsnog MijnSubsidie PRO gebruiken als je geen API-koppeling met het loonadministratiesysteem kan maken. Je exporteert de data dan vanuit het loonadministratiesysteem naar een Excel-bestand en importeert ze dan vervolgens via een van de drie formats in MijnSubsidie PRO. Deze actie moet je wel regelmatig herhalen. 
Koppelingen

MySolution

Om MijnSubsidie PRO te gebruiken, moet je een koppeling maken met je MySolution-account. Dankzij die koppeling blijf je altijd op de hoogte van de laatste data en kan MijnSubsidie jou proactief adviseren.