Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Vestiging toevoegen


In MijnSubsidie PRO voeg je naar wens extra vestigingen toe. In dit artikel staat hoe je dit doet. 

Een nieuwe vestiging toevoegen doe je links in het menu. Hier klik op je huidige vestiging/bedrijf. Er opent daarna een nieuw scherm. Klik daar op ‘Vestigingen’ en vervolgens op ‘Vestiging toevoegen’. In het volgende scherm vul je de gegevens van de vestiging in, zoals de naam en het adres. Sla daarna rechtsonder op met de knop ‘opslaan’ en je de nieuwe vestiging is toegevoegd. Als je nog een vestiging toe wilt voegen, herhaal je bovenstaande stappen.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Organisatie

Huisstijl instellen

In MijnSubsidie PRO werk je naar wens met je eigen huisstijl. Als je dat instelt, verstuurt de software onder andere mails in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zien je cliënten niet dat MijnSubsidie een rol heeft.
Organisatie

Medewerker toevoegen

Wil je een nieuwe medewerker toevoegen, zodat die ook toegang heeft tot MijnSubsidie PRO? Vind hier de uitleg hoe je dat doet, inclusief de verschillende rollen die je een medewerker eventueel geeft. Die rollen bepalen namelijk welke acties de medewerker wel of niet kan uitvoeren.