Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Medewerker toevoegen


Wil je een nieuwe medewerker toevoegen, zodat die ook toegang heeft tot MijnSubsidie PRO? Vind hier de uitleg hoe je dat doet, inclusief de verschillende rollen die je een medewerker eventueel geeft. Die rollen bepalen namelijk welke acties de medewerker wel of niet kan uitvoeren.

Klik links in het menu op je vestiging. Dan opent een nieuw scherm met een lijst van verschillende vestigingen van jouw salarisadministratiekantoor. Naast het kopje ‘Vestigingen’, zie je het kopje ‘Medewerkers’. Klik hierop om in een scherm te komen met een lijst van alle medewerkers. Op deze pagina klik je op ‘Medewerker toevoegen’. Vul daarna een aantal gegevens van de betreffende medewerker in. Zoals naam, e-mailadres en wachtwoord. 

Rollen: wat mag medewerker wel/niet
Daarnaast voeg je naar wens een bepaalde rol toe aan een medewerker, zoals een loonadministratiemedewerker of facturatiemedewerker. Selecteer ook de vestiging waar de medewerker zit. Klik aan het eind op ‘Toevoegen’ en je collega kan aan de slag.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Organisatie

Huisstijl instellen

In MijnSubsidie PRO werk je naar wens met je eigen huisstijl. Als je dat instelt, verstuurt de software onder andere mails in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo zien je cliënten niet dat MijnSubsidie een rol heeft.
Organisatie

Vestiging toevoegen

In MijnSubsidie PRO voeg je naar wens extra vestigingen toe. In dit artikel staat hoe je dit doet.