Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur


Zo veel mensen, zo veel wensen.

Zo veel mensen, zo veel wensen. Dat is het idee achter de cafetariaregeling, waarbij de medewerkers van je opdrachtgevers loon (waar ze belasting over betalen) inleveren voor andere vormen van vergoeding. Denk aan bijvoorbeeld: wilde zelf aan de slag met hout en begon zo voor zichzelf met een mobiele zagerij. “Ik wilde meer doen dan alleen hout zagen en ik wilde iets voor de samenleving doen. Ik kwam Cor tegen.


Nieuwe panelen in het Oosten van Nederland


Ons Advies

1

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

2

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

3

Dit is een stap die je kan nemen

Exporteer de gegevens van uw contactpersonen uit uw salarisadministratie of CRM systeem. Voeg de gegevens toe aan het Excelsjabloon

Nog steeds probeert Binthout hout niet in de snipperaar te laten belanden. Voor hun producten maken ze gebruik van stadshout; bomen uit de regio Zwolle die worden gekapt, nemen ze van de gemeente over. “Alleen populieren triplex komt uit Spanje, we willen dat het van goede afkomst is. Het moment dat iemand belt en zegt, ‘ik wil een tafel’, dan moet je het doen met het hout wat er op dat moment is. Je weet nooit wat voor hout je in huis hebt.” En dat is tegelijkertijd ook het mooiste volgens Karst: “Het moment dat je een boom open zaagt en ziet hoe het hout is…”


Jeffrey Pisa
HR Manager - Mijnsubsidie.com

Handige documenten

Het team van Mijnsubsidie heeft wat documenten gemaakt.

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

http://www.mijnsubsidie.nl

http://www.nu.nl

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


AVG

Welke data wordt door MijnSubsidie opgehaald uit Loket.nl?

Nadat er een succesvolle koppeling is gemaakt tussen MijnSubsidie en het loonpakket, is het voor MijnSubsidie mogelijk benodigde data uit het loonpakket op te halen. Dankzij deze data kan MijnSubsidie actueel advies geven, zodat er geen enkele subsidie meer gemist hoeft te worden. Hieronder wordt weergegeven welke data MijnSubsidie ophaalt uit Loket.nl. 
AVG

Welke data wordt door MijnSubsidie opgehaald uit MySolution?

Nadat er een succesvolle koppeling is gemaakt tussen MijnSubsidie en het loonpakket, is het voor MijnSubsidie mogelijk benodigde data uit het loonpakket op te halen. Dankzij deze data kan MijnSubsidie actueel advies geven, zodat er geen enkele subsidie meer gemist hoeft te worden. Hieronder wordt weergegeven welke data MijnSubsidie ophaalt uit MySolution.
AVG

Welke data wordt door MijnSubsidie opgehaald uit Nmbrs?

Nadat er een succesvolle koppeling is gemaakt tussen MijnSubsidie en het loonpakket, is het voor MijnSubsidie mogelijk benodigde data uit het loonpakket op te halen. Dankzij deze data kan MijnSubsidie actueel advies geven, zodat er geen enkele subsidie meer gemist hoeft te worden. Hieronder wordt weergegeven welke data MijnSubsidie ophaalt uit Nmbrs.