Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

In MijnSubsidie Pro staan verschillende filtermogelijkheden. Die maken het makkelijker de gegevens te vinden die jij zoekt. 

Werking

De filteroptie zie je bij verschillende pagina’s in MijnSubsidie Pro naast de zoekbalk. Klik je op het filter, dan verschijnen de verschillende filteropties. Filter bijvoorbeeld op de cliëntenpagina op cliënten met of zonder contactpersoon en op het aantal werknemers bij een cliënt. Zo vind je er passende filters voor iedere pagina waar dit mogelijk is. Zodra je een filter instelde, verandert het filtericoontje naar “Filter actief”. Deactiveren doe je via “Filter actief”; vink hier de opties uit. Let op: het filter deactiveert automatisch zodra je uitlogt. 

Handige links

Het team van Mijnsubsidie heeft wat handig links voor u!

Dashboard

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


Het clienten overzicht

Contactpersonen toevoegen

De eindpagina’s zijn de pagina’s waar klanten naartoe worden verwezen als de scan is afgerond. Zo kun je bijvoorbeeld een pagina op je eigen website aanmaken met een dankbericht.
Het clienten overzicht

Overzicht

In het cliënten overzicht staan al jouw cliënten en kun je verschillende acties uitvoeren met betrekking tot je cliënten en hun medewerkers.