Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Verzendopties


MijnSubsidie PRO stuurt dankzij de DNS-instellingen namens jou e-mails die lijken verstuurd te zijn vanaf jouw zakelijke e-mailadres. Cliënten zien jou als afzender van de e-mails die MijnSubsidie verzendt.

De DNS-instellingen vind je links in het menu als je op ‘Instellingen’ klikt. In het volgende scherm zie je drie verschillende instellingen. Kies hier voor ‘Hoofdinstellingen’ en dan op ‘E-mailinstellingen’. Zo kom je bij de DNS-instellingen. Hier stel je het volgende in: 

  • Verzenddomein mailadres 

Stel hier jouw eigen e-maildomein in. Als volgt: kies voor ‘Eigen e-maildomein configureren’. Voer dan je e-maildomein in en klik op ‘Configureren’. 

  • Afzender e-mail 

Welke e-mail wil je dat je cliënten als afzender ziet? Kies hier bijvoorbeeld voor de e-mail van de contactpersoon die aan de cliënt gekoppeld is als afzender. Of ga voor ‘Altijd hetzelfde’. In dat geval gebruikt de software één e-mailadres voor alle mails die MijnSubsidie verzendt. 

  • Afzender naam 

Stel hier naar wens de naam van de afzender in. Bijvoorbeeld de naam van de afzender bij iedere mail hetzelfde. Voer dan bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in. Of stel de afzender zelf samen. Bepaal bijvoorbeeld of je wel of geen aanhef wilt tonen en of je een voornaam in de mail wilt. De naam van de afzender past zich vervolgens bij iedere mail automatisch aan de gegevens van de contactpersoon van de betreffende cliënt aan. 

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!

Gerelateerd


E-mailinstellingen

E-mails MijnSubsidie PRO

In MijnSubsidie PRO bestaan er verschillende instellingen met betrekking tot e-mails. Zo kun je bijvoorbeeld instellen of de e-mails naar de cliënt of naar de werknemer gaan. Of na hoeveel weken ze een herinnering krijgen. In dit artikel tref je uitleg over welke instellingen er zijn en waar je ze kunt vinden.
E-mailinstellingen

E-mail template

Wanneer een werkgever een werknemer in dienst neemt, kan het voorkomen dat een werkgever zowel recht op het LKV als het LIV heeft. Kan de werkgever deze rechten dan beide toepassen of zal hij er één moeten kiezen?