Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

De drie verschillende instellingen


MijnSubsidie PRO biedt de optie om verschillende aspecten, zoals de e-mails, naar eigen wens aan te passen. Hierbij maken we onderscheid tussen drie verschillende instellingen: de hoofdinstellingen, de vestigingsinstellingen en de cliëntinstellingen. 

Hoofdinstellingen

De hoofdinstellingen zijn de algemene instellingen. Deze instellingen gebruikt je hele accountantskantoor. Dit houdt in dat deze instellingen voor elke cliënt hetzelfde zijn. Zijn er voor een specifieke cliënt andere instellingen gekozen? Dan vervallen de algemene hoofdinstellingen voor deze cliënt. 

Vestigingsinstellingen 

De vestigingsinstellingen gelden voor een specifieke vestiging. Dit houdt in dat als je deze instelt voor een vestiging alle cliënten die onder deze vestiging vallen, automatisch dezelfde instellingen hebben. Ook hier geldt: als je voor een specifieke cliënt andere instellingen kiest, vervallen de algemene vestigingsinstellingen voor deze cliënt. 

Cliëntinstellingen 

De cliëntinstellingen gelden alleen voor de cliënten waarvoor je deze instelt. Via de cliëntinstellingen verander je dus de instellingen voor 1 of meer specifieke cliënten. Zo kan je bijvoorbeeld alle cliënten in de e-mails met ‘u’ aanspreken, maar bij 1 cliënt met ‘je’; de cliëntinstellingen maken dit mogelijk. Heb je voor een cliënt geen cliëntinstellingen? Dan gelden automatisch respectievelijk de vestigingsinstellingen en de hoofdinstellingen. 

 

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!