Integraties

Koppel jouw salarisprogramma met Acture Subsidies software

De kracht van samenwerking

Alle gegevens over salarissen, werkgevers en werknemers staan in jouw eigen loonpakket. Deze gegevens kunnen we slim gebruiken door een koppeling te maken met de software van Acture Subsidies.

Met welke pakketten koppelen wij?
Versterking

Slimme koppelingen

Met onderstaande salarispakketten werken we al samen via een praktische koppeling. De ervaringen van honderden salarisadministrateurs en boekhoudkantoren zijn zeer positief.


Nmbrs

Voor al je HR-uitdagingen gebruik jij Nmbrs. Eén handig platform waar alles van HR tot payroll bij elkaar komt. Combineer met Acture Subsidies voor nog meer effect.

Loket.nl

Van compleet digitale personeelsdossiers onderhouden tot eenvoudig verlof bijhouden – je doet (bijna) al je HR-zaken al met Loket.nl.

AFAS

Je automatiseert alles al wat betreft HRM, payroll, workflow-, competentie- en talentmanagement.

Software Gemak

Van salarisverwerking en workflow tot analyse – je automatiseert je HR hiermee al in Software Gemak.

Exact online
In ontwikkeling

Van je strategische personeelsplanning tot je administratie – je automatiseert het al met Exact. Combineer met Acture Subsidies voor de personeelssubsidies.

Mysolution

Recruitment & staffing software. De cloudoplossing van Mysolution ondersteunt de digitale front-, mid- én backoffice. Koppel Mysolution met Acture Subsidies en pak je voordeel.

Pivoton

Productiviteitsverbetering, minimale inwerktijd, maximale ontzorging en gebruikersgemak voor de eindgebruikers op vestigingen. Koppel Pivoton met Acture Subsidies profiteer van deze succesvolle samenwerking.

Easyflex
In ontwikkeling

Hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Koppel Easyflex met Acture Subsidies en breidt het pakket uit zonder dat je hier iets van merkt.

Cobra HRM & Salaris
In ontwikkeling

Met de alles-in-een HRM en salarissoftware in de cloud van Cobra automatiseer je je personeelszaken al flink. De voordelen van koppelen met Cobra.

ADP
In ontwikkeling

HR en payroll maak je al simpel en effectief met ADP. Nu alleen de personeelssubsidies nog. Daarvoor combineer je je pakket met Acture Subsidies.

Visma | Raet
In ontwikkeling

Administratief werk, stapels formulieren, handmatige controles – die zijn bij jouw HR-werk voorbij dankzij Visma|Raet. En wij doen de personeelssubsidies dan.

YouServe
In ontwikkeling

Administratief werk, stapels formulieren, handmatige controles – die zijn bij jouw HR-werk voorbij dankzij YouServe. En wij doen de personeelssubsidies dan.

EEN ANDER SOFTWAREPAKKET

Importeren uit Excel

Werk je met een ander salarispakket? Dan is er de mogelijkheid om een nieuwe koppeling bouwen. Een andere mogelijkheid is het maken van export naar Excel. Deze export importeren wij in het programma van Acture Subsidies. Vraag ons wat voor jou de beste oplossing is.

UITPROBEREN

Vraag nu de gratis demo aan

Gebruik jij één van de genoemde salarispakketten en wil je graag meer inzicht krijgen in de mogelijkheden? Vul dan hier jouw gegevens in en ontvang een gratis demo.

Tijdens een online sessie demonstreren we het programma.

Na deze demo bieden wij jou de mogelijkheid het programma 3 maanden via een pilot te proberen. Je betaalt dan enkel voor het abonnement (dit tarief is op basis van het aantal loonstroken). De gevonden subsidies worden niet doorberekend.

Maak een vrijblijvende afspraak 
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!