Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Pivoton

Productiviteitsverbetering, minimale inwerktijd, maximale ontzorging en gebruikersgemak voor de eindgebruikers op vestigingen. Koppel Pivoton met Acture Subsidies profiteer van deze succesvolle samenwerking.

MOGELIJKHEDEN

Acture Subsidies voor jou als Pivoton-gebruiker

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Acture Subsidies sluit hier perfect op aan en tilt de automatisering binnen jouw organisatie naar een (nog) hoger niveau.

VERSTERKING

Pivoton & Acture Subsidies de perfecte combinatie

Maximale ontzorging met de geautomatiseerde combinatie van Pivoton en Acture Subsidies. Voortaan benut je alle subsidiekansen voor alle werknemers zodat hier enige moeite voor te doen.

Kandidaatbeheer

Voer kandidaten éénmalig in het pakket in en Acture Subsidies analyseert automatisch of zij voor loonsubsidie in aanmerking komen.

Elke aanvraag op tijd

Dankzij de koppeling zien we meteen wie er nieuw in dienst is. En zo zijn we er altijd op tijd bij met een subsidieaanvraag.

Beter dan elk mens

Acture Subsidies wordt niet ziek, houdt 1,5 meter afstand :-), heeft altijd tijd, maakt geen fouten en is goedkoper dan een mens …

Meet & Greet

Plan een online meeting in

Gebruik je dit salarispakket en wil je met ons eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan hier alvast een afspraak met ons in.

Samen sterk

Zij gingen jou voor


Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!