Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

DH Accountants en Belastingadviseurs

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met DH Accountants en Belastingadviseurs.Albert Heijn is de grootste Nederlandse keten van supermarkten, die eigendom is van Ahold Delhaize.
Klant Sinds 2014
Subsidies per jaar 10.000+

Na de trial periode was ik overtuigd! We lopen heel veel subsidie geld mis.

De passie voor hout is er altijd geweest bij Karst Klein. Na zijn opleiding bosbouw en houthandel zat hij veel achter de computer. Maar hij wilde zelf aan de slag met hout en begon zo voor zichzelf met een mobiele zagerij. “Ik wilde meer doen dan alleen hout zagen en ik wilde iets voor de samenleving doen. Ik kwam Cor tegen, hij is industrieel productontwerper. We hebben onze ideeën samengevoegd en zo zijn we Binthout begonnen.” Karst zegde zijn baan op en begon in januari 2013 aan zijn eerste opdracht.

Meike heeft het goed naar haar zin achter de kassa.

Turkey Gravy Secrets Revealed

De eerste tijd bestond voor Karst en Cor ook uit het werven van nieuwe klanten. Door koude acquisitie kwamen de eerste klanten. “Als ergens een boom omging, ging er een mail van ons achteraan: Heb je wel nagedacht wat je kunt doen met het hout?”

Nog steeds probeert Binthout hout niet in de snipperaar te laten belanden. Voor hun producten maken ze gebruik van stadshout; bomen uit de regio Zwolle die worden gekapt, nemen ze van de gemeente over. “Alleen populieren triplex komt uit Spanje, we willen dat het van goede afkomst is. Het moment dat iemand belt en zegt, ‘ik wil een tafel’, dan moet je het doen met het hout wat er op dat moment is. Je weet nooit wat voor hout je in huis hebt.” En dat is tegelijkertijd ook het mooiste volgens Karst: “Het moment dat je een boom open zaagt en ziet hoe het hout is…”

Let's get in touch

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie ontvangen? Maak je keuze in het formulier en wij nemen binnenkort contact met je op.

Zij gingen jou voor


CROP accountants & adviseurs

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met CROP accountants & adviseurs.

Scheers Accountants en Adviseurs

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met Scheers Groep adviseurs en accountants.

Loonbureau West-Friesland

Binnenkort leest u hier meer over de samenwerking met Loonbureau West-Friesland.

Is deze baan wat voor jou?

Probeer 30 dagen gratis ons platform, test features bekijk de mogelijkheden en profiteer!

Bekijk de vacature

Bij vragen? Bel 020-3028371