Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

E-mailuitvraag

Nieuwe medewerkers ontvangen automatisch per mail een vragenlijst per mail om alle subsidiekansen te checken.

Informatie navraag bij medewerker wordt gedaan

De informatie die het systeem nodig heeft om de subsidiemogelijkheid te bepalen wordt automatisch per mail naar de werknemer verzonden.

Altijd op tijd bij elke medewerker

In de eerste weken mag je nieuwe medewerkers geen privézaken vragen. Daarna blijft er weinig tijd over voor de eventuele subsidieaanvraag. Dankzij de software stel je op tijd de juiste vragen.

Elke handeling bewaard & bewezen

Datums, berichten, handelingen en de personen die ze uitvoerden terugvinden? MijnSubsidie slaat alle activiteiten en communicatie op. Heb je meteen bewijs van inspanning.

REGIE

U beslist zelf

Je houdt zelf alle grip op het proces. Dus je kiest hoeveel je geautomatiseerd wilt hebben en hoeveel je zelf wilt doen.

Automatisch of handmatig

Ga je voor gemak en dus automatische verzending? Of houd je liever eerst een controle en stuurt je de mails daarna zelf? Kies maar.

Eigen logo & huiskleuren

Voeg jouw bedrijfslogo en huiskleuren toe, zodat het programma en de mails van jou lijken. Met enkele instellingen zet je de hele vragenlijst om in jouw huisstijl.

Wat & wanneer

Stel de mails zelf in: van afzender en reminder tot verzendmoment. Plaats ook geautomatiseerd voor- en achternaam via shortcodes.

ONLINE AFSPRAAK

Plan een gratis demo

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een hulpmiddel dat jouw kantoorwerk een stuk makkelijker maakt. En de kans op (nog) meer tevreden klanten een stuk groter. Vul nu jouw gegevens in voor een gratis demo.

Bekijk onze andere features

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!