Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO
7 september 2021

Acture Groep neemt 100% belang in MijnSubsidie

  • Blog
  • /
  • Acture Groep neemt 100% belang in MijnSubsidie

Acture Groep heeft MijnSubsidie overgenomen. Met de overname van MijnSubsidie kunnen klanten van Acture Groep voortaan profiteren van het gemak om geautomatiseerd op de hoogte te blijven van mogelijke loonsubsidies die beschikbaar zijn. Hierdoor wordt veel tijd bespaard en wordt voorkomen dat er subsidie wordt ‘misgelopen’. Nu de startup van scale-up naar volwaardig adviesbedrijf wil doorgroeien brengen ze hun platform onder bij Acture Groep, marktleider in uitvoering en verzekering van sociale zekerheid. MijnSubsidie zal autonoom blijven opereren binnen Acture Groep.

Oprichters Moritz Tielemans en Michiel van der Maat waren in 2016 nog genomineerden voor de jonge ondernemer van het jaar verkiezing georganiseerd door Sprout. De oprichters hadden ontdekt dat alle loonsubsidies en regelingen bijhouden een onmogelijke opgave is. Het proces is tijdrovend zonder te weten of de aanvraag überhaupt wordt gehonoreerd. De software en dienstverlening van MijnSubsidie maakt het gehele proces van subsidieaanvragen kinderlijk eenvoudig.

Tielemans: “We hebben uitgebreid gesproken met het management van Acture Groep en zien dezelfde eagerness en visie om met gebruikmaking van automatisering de dienstverlening aan klanten op een hoog niveau invulling te geven. We voelen ons hier thuis en hebben het idee dat we gezamenlijk verder komen dan wanneer we zelfstandig blijven opereren.’

Derks, CEO Acture Groep: ‘Acture Groep staat voor optimale schadelastbeheersing voor haar klanten. Subsidieadvies hoort hierbij. De moderne, up-to-date wijze waarop MijnSubsidie dit heeft vormgegeven spreekt ons enorm aan. We zien grote kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn met deze aanvulling op onze dienstverlening.’

Van der Maat blijft werkzaam binnen Acture Groep, Tielemans blijft aan als adviseur en begeleidt de integratie van MijnSubsidie binnen Acture Groep.
Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!