Tarieven accountants

Wat kost het?

Kies welke wijze van subsidiebeheer van Acture Subsidies het beste bij jou past.

Mijnsubsidie Pro

100

P/M
+ €125 per gevonden subsidie
Ik doe 1115 loonstroken per maand

  • 100% grip & overzicht
  • Onbeperkt signaleren & benutten
  • Subsidiescan in eigen huisstijl
  • Vervulling zorgplicht subsidieaanvraag

Plan een demo
Mijnsubsidie Smart

0,0

Voor de salarisverwerker

  • Geen investering tijd en geld
  • Experts aan het werk
  • Vervulling zorgplicht subsidieaanvraag
  • 100% subsidie signalering

Plan een demo
Van product naar oplossing

Kunnen we je helpen?

Hoe wil jij het subsidiebeheer beter inrichten? Ben je graag self in control? Met de software van Acture Subsidies signaleer en vraag je alle subsidie eenvoudig aan. Of kies je ervoor om alles in zijn geheel aan de experts over te laten met MijnSubsidie Smart? It’s up to you.

Self in control

MijnSubsidie Pro

Op welk moment is er loonkostenvoordeel voor een (nieuwe) werknemer? Met het subsidieabonnement weet je het exact, en kom je tijdig in actie met de aanvraag. Je betaalt ons 125 euro per gevonden subsidie en vast maandbedrag gebaseerd op het aantal loonstrookjes.

Waarom subsidiesoftware?

Met de software van Acture Subsidies ben je altijd op de hoogte van subsidiekansen voor jouw cliënten. Vaak worden loonsubsidies gemist door onbekendheid, de aanvraagtermijn is verstreken, of door gebrek aan tijd. De software van MijnSubsidie koppelt met jouw loonpakket en begint direct met scannen en signaleren. Plug & Play. Vragenlijsten worden geautomatiseerd verzonden en zijn en is er subsidie mogelijk dan krijg je een seintje. De formulieren worden voor je klaar gezet en versturen maar.

Met de software van Acture Subsidies word je dus volledig ontlast en kun je geen subsidie meer missen en voldoe je daarmee aan je zorgplicht.

Hoe werkt de installatie?

Heb je interesse in MijnSubsidie Pro dan prikken we een datum. We sturen je van te voren een mail met vragen om de installatie succesvol te laten verlopen. Wanneer de installatie voltooid is gaat het systeem voor jou aan de slag door de eerste scans te maken. Heel eenvoudig.

Wat is de looptijd van de overeenkomst?

Onze contracten hebben een looptijd van een jaar.

Kan ik Mijnsubsidie ook eerst uitproberen?

Ja. Graag zelfs. We nodigen je uit om 90 dagen gratis te werken met het programma. Vraag hiervoor eerst de demo aan en doe daarna mee aan de pilot van 3 maanden. Ervaar zo zelf dat het systeem je veel werk uit handen neemt en gegarandeerd geld oplevert.

Betaal ik per maand?

Per maand betaal je een vast bedrag. Dit bedrag hangt samen met het aantal loonstrookjes die verwerkt worden. Naast het maandbedrag rekenen wij 125,- euro per gevonden subsidie.

Om deze kosten op te vangen kun je eenvoudig een verdienmodel opstellen. Bijvoorbeeld door een kleine toeslag per maand aan uw klanten door te berekenen. Of op basis van no cure no pay, waarbij u per gevonden subsidie een vast bedrag of percentage vraagt voor uw hulp. Een andere mogelijkheid: geef uw klanten de keus, net zoals wij dat doen in de vorm van het abonnement en MijnSubsidie Smart. Of bereken praktisch de uren door die u druk bent met het subsidietraject.

Kan ik meerdere koppelingen leggen?

Werken jouw cliënten met verschillende pakketten dan is dat voor ons geen probleem. Onze software is zo gemaakt dat verschillende koppelingen gemaakt kunnen worden en toch in 1 systeem werken.

Volledige service

MijnSubsidie Smart

Wil je niet bezig zijn met subsidies? Maar ondertussen wel zeker weten dat je voldoet aan de zorgplicht voor jouw klanten? Kies dan voor MijnSubsidie Smart. Dan nemen wij alles uit handen, stellen en spreken met jouw cliënt een fee af.

Welk product past het best bij mij?

Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Wil je graag inzicht, kunnen sturen op subsidies, zelf bepalen wat je met de subsidie aanvragen voor je klanten doet dan kun je het beste kiezen voor MijnSubsidie Pro. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en vervolgens per gevonden subsidie. Hoeveel jij hieraan verdient kun je helemaal zelf bepalen.

Ben je al gruwelijk druk, laat de personele bezetting het niet toe en wil je voldoen aan je zorgplicht? Dan kun je beter kiezen voor MijnSubsidie Smart. Je maakt geen kosten en wij nemen al jouw werk uit handen. We sluiten rechtstreeks een overeenkomst af met jouw cliënt en rekenen een vast percentage van de subsidie. No cure No pay.

Door de jaren heen heb we veel ervaring opgedaan en kunnen een goede inschatting maken welk product bij welk type organisatie past. Wil je hier graag van gedachten over wisselen, neem dan zeker contact met ons op.

Wie betaalt wat?

We sluiten rechtstreeks een overeenkomst af met jouw cliënt en rekenen een vast percentage van de subsidie. No cure No pay. Wij factureren pas wanneer de subsidie op de rekening van de cliënt staat.

Kost het mij tijd?

Op het gebied van de personeelssubsidies nemen wij jou al het werk uit handen. Aan het begin moet er een koppeling gemaakt worden met het salarispakket, vervolgens worden wij bij jouw cliënten geïntroduceerd en de rest gaat vanzelf.

Moeten al mijn cliënten meedoen?

Zijn er cliënten die om welke reden dan ook niet benaderd willen of mogen worden, dan kunnen we deze eenvoudig uitsluiten in het systeem.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!