Salarisadministrateurs

MijnSubsidie voor Salarisadviesbureaus

Subsidies laten lonen

Wij helpen werkgevers, accountants en loonadviseurs de loonsubsidies te vinden en benutten. Want werkgevers moeten binnen 3 maanden nadat werknemers in dienst komen, subsidie hebben aangevraagd. Een dag te laat betekent €6.000 tot €18.000 mislopen.

Salarisadviseurs

Laten we de subsidiewereld eenvoudiger maken.

Vanuit ervaring weten we dat het invullen van een formulier voor een subsidieaanvraag gemiddeld zo’n twee uur in beslag neemt; tijd die u en uw opdrachtgevers er natuurlijk graag in stoppen als u weet dat dit loont. Zo’n subsidieaanvraag is echter vaak ook nog eens knap ingewikkeld. Wel zo prettig om dan vooraf al te weten of u goed zit. Hier moest een oplossing voor komen. Zo werd MijnSubsidie geboren.

De software ontstond dus vanuit idealisme om (het werk rondom) vinden en compleet aanvragen van loonsubsidies eenvoudiger te maken. Wij helpen werkgevers, accountants en loonadviseurs hier daarom mee. Sterker nog, een aantal van hen werkte mee aan de ontwikkeling van de subsidiesoftware. Hierdoor lukt het nu om samen op het juiste moment de subsidies te vinden en te benutten.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!