Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Vragenlijst met data analyse

De subsidiescan geeft direct duidelijkheid over de subsidiekans per werknemer door de antwoorden te analyseren met onze data.

Vragen op basis van antwoorden

Door de koppeling met de salarisadministratie en op basis van de antwoorden van de medewerker worden passende vervolgvragen gesteld. Hiermee sluiten we overbodige vragen uit.

Begrijpelijke online vragenlijst

Taaldeskundigen hebben rekening gehouden met het taalniveau. Hierdoor is de vragenlijst begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Het kost maximaal 5 minuten om de vragen te beantwoorden.

Onbeperkt aantal vragenlijsten versturen

Alle nieuwe medewerkers ontvangen een vragenlijst. Geregeld nieuwe medewerkers in dienst? Geen probleem. Je betaalt alleen wanneer er een subsidie gevonden is en niet per vragenlijst.

RAZENDSNEL

Van antwoord naar subsidie

De antwoorden op de vragen combineren we met de gegevens uit jouw salarispakket. Binnen enkele minuten is de subsidiekans inzichtelijk.

Automatisch verstuurd

Nooit meer zelf controleren of jouw klant nieuw personeel heeft. MijnSubsidie stuurt de vragenlijst automatisch naar de nieuwkomers.

Analyse & reminder

We analyseren de antwoorden en zien direct of er subsidie mogelijk is. Geen antwoord op de vragenlijst? Dan sturen we een reminder.

Bepaal wie & wanneer

De vragenlijst niet automatisch naar elke klant sturen? Of pas na 8 in plaats van 6 weken? Dit kun je allemaal zelf per cliënt instellen.

ONLINE AFSPRAAK

Plan een gratis demo

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een hulpmiddel dat jouw kantoorwerk een stuk makkelijker maakt. En de kans op  (nog) meer tevreden klanten een stuk groter. Vul nu jouw gegevens in voor een gratis demo.

Bekijk onze andere features

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!