Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Huisstijl implementatie

Jouw communicatie geheel aanpassen aan je persoonlijke stijl met een bijbehorende opmaak.

Eigen woorden & eigen website

Standaard staan alle teksten al in MijnSubsidie. Van uitnodigingsmail en voorwoord tot slotpagina in de vragenlijst. Maak hier naar wens jouw eigen boodschap van. En link bijvoorbeeld naar jouw site.

Binding vanuit vaste contactpersoon

Stel de naam van de medewerkers in die normaal contactpersoon zijn voor jouw klanten. Alle mails die MijnSubsidie dan stuurt, lijken afkomstig van deze mensen. Goed voor de relatie.

Zo wordt jouw kantoor als merk beter zichtbaar

Bied onze software in jouw huisstijl als een eigen dienst aan aan jouw relaties aan. Grote kans dat zij deze actieve houding onderscheidend vinden van de concurrentie en een tevreden klant blijven, of worden.

KLEUR & SFEER

Het ‘Maggi’-effect

Een beetje van jezelf en een beetje van MijnSubsidie – dat is het idee van onze software. Voor de buitenwereld lijkt het gewoon jouw programma.

Stel jouw logo in

Voeg jouw logo toe, zodat het programma van jou lijkt. Sowieso staan ons logo en naam nergens. Alleen in de URL van de vragenlijst.

Stel jouw kleuren in

De hele vragenlijst zet je in enkele kliks om in de kleuren van uw bedrijf. Zo ademt alles de sfeer van uw kantoor uit.

Elke mail in eigen stijl

Ook de mails en reminders die de software naar medewerkers stuurt, pas je simpel in jouw stijl aan. Alles lijkt dus van jou afkomstig.

ONLINE AFSPRAAK

Plan een gratis demo

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een hulpmiddel dat jouw kantoorwerk een stuk makkelijker maakt. En de kans op (nog) meer tevreden klanten een stuk groter. Vul nu jouw gegevens in voor een gratis demo.

Bekijk onze andere features

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!