Ja, ik wil!

Nooit meer loonsubsidies missen.
Ik meld mij aan voor vrijblijvende online kennismaking.

KENNISMAKING MEER INFO

Aanpasbaar per cliënt

De communicatiestroom is globaal te bepalen voor al je cliënten of op basis per cliënt.

Iedereen zijn eigen taal

Ga je met de ene klant of sector amicaal om? En met de andere zakelijker? Stel dan per klant of branche de tone of voice van jou communicatie in.

Bepaal zelf wie & wanneer

Stel naar wens per klant de automatisering zelf. Dus of de mails bijvoorbeeld naar de werkgever of werknemer gaan. En op welk moment dit gebeurt.

Handmatig verzenden mails

Wil je voor sommige klanten mails niet geautomatiseerd versturen? Blokkeer deze klanten dan voor het automatisch verzenden.

REGIE

Je beslist zelf

Alle standaardcommunicatie is al voor je ingesteld. Toch liever een andere toon? Pas het eenvoudig aan in MijnSubsidie.

Maatwerk

Alle communicatie naar jouw klant bepaal jij. De stijl, de frequentie, het tijdstip, de afzender, de vormgeving, kortom volledig in te stellen naar jouw wensen.

Instellen en bijsturen

Eénmaal de communicatiestroom ingesteld en toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan kan deze op een later tijdstip nog altijd aangepast worden.

Uitsluiten

Moet er een cliënt helemaal uitgesloten worden van MijnSubsidie, om welke reden dan ook, dan worden die gegevens niet meegenomen in het systeem.

ONLINE AFSPRAAK

Plan een gratis demo

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een hulpmiddel dat jouw kantoorwerk een stuk makkelijker maakt. En de kans op (nog) meer tevreden klanten een stuk groter. Vul nu jouw gegevens in voor een gratis demo.

Plan een gratis demo

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van Acture Subsidies? Of graag direct contact met onze helpdesk? Bel 030 22 70 149. Support vragen mogen gemaild worden naar info@acturesubsidies.nl.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Handleiding

Ontdek met onze handleidingen hoe makkelijk de subsidiescan werkt. En hoe eenvoudig de subsidiesoftware werkt.

Nooit meer een subsidie missen?

Bespaar op loonkosten en maximaliseer uw winst – Ontdek hoe meer dan 80% van de bedrijven geld kan terugvorderen of besparen!