MijnSubsidie vs OAZ Subsidie Advies

subsidiezekerheid zonder enige moeite

Maak het verschil met MijnSubsidie

MijnSubsidie heeft het allemaal. Dé software inclusief dé experts. Dat betekent, geen werk meer voor jou… op het gebied van loonsubsidies dan.

Er zijn voldoende redenen waarom je jouw subsidiewerk aan ons overlaat. Bekijk hieronder de voordelen van MijnSubsidie:

Wat maakt MijnSubsidie anders?


MijnSubsidie Smart

OAZ Subsidie Advies

Doelgroep

MKB & DGA`s

Bij Employes heb je geen salariskennis nodig waardoor het zeer geschikt is voor midden- en kleinbedrijf.

Midden en grootbedrijf en salarisprofessionals

Nmbrs is over het algemeen zeer uitgebreid en geschikt voor mensen met vergevorderde salariskennis.

Gemak

Gemak, dat is waar het bij Employes om draait. Zonder salariskennis kun je eenvoudig medewerkers verlonen. De gemiddelde tijd voor de salarisverwerking is minder dan 6 minuten.

Bestaande pakketten zijn echt bedoeld voor salarisexperts en zitten door de hoeveelheid aan functies dus niet altijd even logisch in elkaar. Weet jij bijvoorbeeld wat je Whk-premie is?

Support

Onze klantenservice bestaat uit salarisexperts die je kunnen helpen bij vragen op het gebied van salarisverwerking. Daarnaast helpen we je de eerste keer bij het instellen van je salarisinstelling.

“Komt u er niet uit? Richt u zich dan op uw accountant of salarisspecialist”, dat is wat de meest klantvriendelijke salarispakketten schrijven op hun site. Zelfredzaamheid of alsnog uitbesteden is dus een vereiste.

Functies

Naast alle denkbare functies voor salarisadministratie kun je met Employes bijvoorbeeld ook contracten maken, verlof aanvragen, documenten delen, een dossier bijhouden. Alle functies van belang voor een MKB bedrijf zitten erin.

De meest bekende softwarepakketten bieden een zeer uitgebreide lijst aan features. Verzin het, en het zit er in. Heb je een organisatie met managementlagen en zoek je bijvoorbeeld veel HRM-functies? Kies dan één van de grote bestaande pakketten.

Foutgevoelig

Je wordt als het ware door de software heen geloodst waardoor de kans op fouten nihil is. En er is een salarisexpert die op de achtergrond meekijkt.

Doordat je zelf veel salarisinstellingen moet invoeren, is de kans op fouten groter. Je bent hierbij echt op jezelf aangewezen.

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over wat MijnSubsidie voor jouw onderneming kan betekenen? Bel 030 22 70 149.

4,5 uit 5 sterren

Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze service en diensten. Met veel van hen werken we al jaren samen.

Inzichtelijk overzicht

Het systeem werkt vol automatisch, kan op ieder moment geraadpleegd worden en geeft een volledig inzicht in de stand van zaken.

Online demonstratie

We geven je graag een inkijkje in ons systeem en de functionaliteiten