Loonbelastingcheck

Grootschalig onderzoek

Betaal jij ook te veel loonbelasting?

In 2019 lieten bedrijven zo’n 900 miljoen euro aan personeelssubsidie liggen… Mogelijk heeft ook jouw salarisadministrateur wel wat kansen gemist waardoor jij teveel loonbelasting hebt betaald. Kom hier snel achter en doe de GRATIS quick loonbelastingcheck.

Grootschalig onderzoek

Wij onderzoeken hoeveel subsidie het bedrijfsleven per sector en regio mist door het niet (tijdig) aanvragen van subsidies. 

 

Doe nu de check

Ontdek of jouw salarisverwerker het allemaal goed heeft geregeld en jou niet (per ongeluk) te veel loonbelasting laat betalen.  

Gratis voor ondernemers

Wij maken voor jouw onderneming een gratis quick loonbelastingcheck en krijg inzicht in jouw situatie de afgelopen 5 jaar. 

Samen sterk

Subsidie(hulp) voor mkb'er onmisbaar

Iedere werkgever met personeel maakt kans op loonsubsidie. De subsidieaanvraag moet wel op tijd gevonden en aangevraagd worden. Wij van MijnSubsidie weten dat er veel gemist wordt, hoeveel daadwerkelijk, binnen welke sectoren en regio’s is onbekend. Dit onderzoeken wij d.m.v. de quick loonbelastingcheck. 

Bedragen kunnen oplopen tot per stuk

Hoe staan jouw subsidiezaken ervoor?

Te veel loonbelasting betalen is echt niet nodig

Met dit loonbelastingonderzoek willen wij inzichtelijk maken hoeveel subsidie er bij de aangemelde organisaties per sector en regio, enkel op basis van een quick loonbelastingcheck wordt gemist.

Door gebruik te maken van onze gratis quick loonbelastingcheck krijg jij inzicht in jouw subsidiekansen van de afgelopen 5 jaar en kunnen wij ons onderzoek uitvoeren.

Aanmelden onderzoek

Meld je op deze pagina aan om mee te doen aan het onderzoek. De quick loonbelastingcheck is geheel gratis en vrijblijvend en kost geen moeite.

 

Koppeling met loonpakket

Wij maken een koppeling met jouw loonpakket en checken of er de afgelopen 5 jaar personeelssubsidies zijn gemist op basis van vermelding in het doelgroepregister.

Quick loonbelastingcheck rapport

De scan bestaat uit een eerste check in het doelgroepregister en dit resulteert in een rapport voor jou.

De gratis loonbelastingcheck

Ondernemers opgelet

Deelname is geheel gratis

Ben jij ondernemer met meer dan 10 werknemers in loondienst? Wil je weten of je niet te veel premie hebt betaald in de afgelopen 5 jaar? Wil je ons helpen met dit onderzoek in belang van het bedrijfsleven? Maak dan direct gebruik van dit aanbod en vul je gegevens in. Aanvullende informatie over het onderzoek en de loonbelastingcheck vind je hiernaast. 

 

Inhoud loonbelastingcheck

Om een goede eerste analyse te maken, maken we een koppeling tussen jouw loonpakket en onze software. We starten de eerste analyse door subsidiemogelijkheden in het verleden op te sporen. We maken inzichtelijk welk subsidiebedrag / loonkostenvoordeel in de afgelopen 5 jaar mogelijk is geweest. Niet alle subsidies worden in dit onderzoek meegenomen, vandaar ook de toevoeging “quick”. We controleren jouw personeelsbestand op vermeldingen in het doelgroepregister en dit resulteert in een rapport voor jou. Een uitvoerig onderzoek is ook mogelijk maar nemen wij niet mee in dit onderzoek.

Wil je hier meer informatie over ontvangen over een uitvoerig onderzoek voor het verleden maar ook voor de toekomst, stuur dan een mail naar: info@loonbelastingcheck.com

Deelnemers onderzoek

Ben jij die ondernemer…

… met meer dan 10 werknemers? 
… die wil weten of er niet te veel premie betaald is?
… opkomt voor de belangen van ondernemers in Nederland? 
… graag gratis gebruik maakt van de expertise van MijnSubsidie?  

 Meld je vandaag nog aan op deze site!

Aanmelding en resultaat

Wil je deelnemen aan dit onderzoek, meld je dan aan op deze pagina. Je ontvangt van ons een mail met daarin informatie over de vervolgstappen. Deze vervolgstappen zijn afhankelijk van het loonpakket waarvan jouw organisatie gebruik maakt. Wij maken dan een koppeling met het loonpakket. Voor jou is er dus nagenoeg geen werk. Op dit moment kunnen wij nog niet inschatten op welke termijn je het rapport van ons ontvangt. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers aan dit onderzoek. Wij houden je hiervan op de hoogte.

Inhoud onderzoek

Met dit onderzoek willen wij in kaart brengen hoeveel subsidie gemist wordt op basis van vermeldingen in het doelgroepregister. Hierbij onderzoeken we of de regio en/of sector hierin een rol spelen. Met de gegevens uit het verleden kunnen wij een goede inschatting maken voor de toekomst. We zien nu al dat bepaalde sectoren waaronder Horeca, Bouw en Transport, veel missen. Maar zijn er meer sectoren die de hulp van MijnSubsidie goed gebruiken zodat er niet (meer) teveel loonbelasting betaald wordt? Door middel van dit onderzoek maken wij het inzichtelijk.

De voorwaarden

Wanneer jouw organisatie minimaal 10 medewerkers in loondienst heeft kun je meedoen aan dit onderzoek. Voordat wij een koppeling met het salarispakket kunnen maken tekenen wij een verwerkersovereenkomst met elkaar. Hierin staat onder meer hoe wij met jouw gegevens omgaan en voor welk doel wij de gegevens zullen gebruiken.

Over MijnSubsidie

Wij zijn een adviesbureau op het gebied van personeelssubsidies dat is opgericht in 2013. Om subsidies te signaleren en tijdig aan te vragen hebben wij een softwareprogramma ontwikkeld dat eenvoudig koppelt met salarispakketten. Accountants, salarisverwerkers, werkgevers en wijzelf werken met dit systeem. Meer informatie over onze producten vind je op mijnsubsidie.com

Voor iedereen

Onze klanten

Veel accountants en loonadministrateurs maken al jaren gebruik van onze software en zijn zeker van het feit dat zij geen subsidie voor hun klanten missen. Een super service voor de klant en hiermee voldoen zij volledig aan hun zorgplicht.“In totaal werken we nu voor meer dan 70.000 werkgevers.”

Gratis loonsubsidiecheck

Neem deel aan ons onderzoek en ontvang rapport met inzicht in de afgelopen 5 jaar.